صدا و سیما برای کاهش التهابات جامعه چه کرده است؟/ جبلی: اعتراض باید شنیده شود، حتی اگر تند باشد!

جبلی با اشاره به اقدامات صدا و سیما برای کاهش التهاب جامعه تصریح کرد: ما در تفکیک بین اعتراض و اغتشاش، همان‌طور که همه روی این موضوع اجماع دارند، باید نقشمان را به‌خوبی ایفا کنیم. ما با اقشار مختلف، صنوف مختلف و گروه‌های مختلف مردم گفتگوهایی انجام می‌دهیم و مطالبات، درخواست‌ها و مسائل آن‌ها را منتقل می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، هم در گفتگویی با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به حراجی اقتصادی دولت بیان کرد: مجموعه نظام یعنی هم دولت، مجلس و فعالان اقتصادی به این جمع بندی رسیدند که باید این اتفاق به عنوان جراحی اقتصادی رخ بدهد. اینکه در این شرایط لازم بود جراحی اقتصادی به همین شیوه انجام شود یا به گونه ای دیگر، بحث‌های کارشناسی است و بررسی‌های کارشناسی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: مهم این است که در شرایط اجرای جراحی اقتصادی، آماده‌سازی ذهنی خاصی را می‌طلبد و نیازمند آماده‌سازی افکار عمومی است، باید ارتباط با رسانه‌ها بسیار نزدیک و تنگاتنگ باشد. در کنار آن، مسئولان باید به‌صورت دائم و مستمر برای پاسخ دادن به شبهات یا ابهاماتی که درباره این عمل جراحی بزرگ، چه در ذهن مردم و چه در ذهن کارشناسان اقتصادی وجود دارد، حضور مداوم داشته باشند.

رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه ما هم در رسانه اعلام آمادگی کردیم و واقعاً به مسئولان گفتیم که می‌خواهیم به شما کمک کنیم؛ خاطرنشان کرد: چون کار بزرگی است که اگر رسانه در کنارش قرار نگیرد، ممکن است با نتایج مطلوب مواجه نشود. اما متقابلاً مسئولان هم باید مطالبات رسانه را درک کنند، در ارتباط مداوم و مستمر باشند و اگر شبهاتی وجود دارد، سریعاً به این شبهات پاسخ بدهند. توضیحاتی را به افکار عمومی ارائه بدهند که متناقض با توضیحات قبلی نباشد و این اطمینان خاطر را به مردم و مخاطبان بدهند که یک فکر قوی، مستدل، منطقی و علمی پشت این عمل جراحی اقتصادی وجود دارد که ان‌شاءالله همین‌طور هم هست و ما هم کمک کنیم که انجام شود.

جبلی با اشاره به اقدامات صدا و سیما برای کاهش التهاب جامعه تصریح کرد: ما در تفکیک بین اعتراض و اغتشاش، همان‌طور که همه روی این موضوع اجماع دارند، باید نقشمان را به‌خوبی ایفا کنیم. ما با اقشار مختلف، صنوف مختلف و گروه‌های مختلف مردم گفتگوهایی انجام می‌دهیم و مطالبات، درخواست‌ها و مسائل آن‌ها را منتقل می‌کنیم. به‌عنوان مثال، صنف لاستیک‌فروش، صنف روغن و صنوف دیگر؛ مطالب و مسائل این‌ها را به گوش مسئولین می‌رسانیم تا صدای اعتراض شنیده شود.

وی افزود: متقابلاً مسئولان را هم دعوت می‌کنیم و این فضای رسانه‌ای را، چه در برنامه‌های گفتگویی و چه در هر قالب دیگری که فکر می‌کنند می‌توانند پاسخگو باشند، در اختیارشان قرار داده‌ایم تا در برنامه‌ها حضور پیدا کنند و به این سوالات و مطالبات پاسخ بدهند. البته موضوع اعتراض با اغتشاش متفاوت است و همه اجماع دارند که این دو با هم فرق می‌کنند. با اغتشاش، آشوب و ایجاد ناامنی باید به شکل دیگری تعامل شود؛ اما با اعتراض، باید صدا شنیده شود، حتی اگر اعتراض تند باشد. مهم این است که صدا شنیده شود و پاسخ برای آن وجود داشته باشد.

29215

کد مطلب 2173572

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین