به گزارش خبرآنلاین، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه طی یک جلسه توجیهی با اشاره به نشست اخیر نمایندگان ایالات متحده، روسیه و اوکراین در ابوظبی بیان کرد: «آنها اخیرا یک جلسه چندجانبه داشتند که پوشش خبری زیادی نداشت اما ماهیتی تاریخی داشت؛ جایی که تیم دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا واقعا ۲ طرف این جنگ را برای نزدیکتر کردن توپ به سمت صلح، پای میز مذاکره آورد.»
به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسانه خبری «فاکس نیوز»، سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: «رئیسجمهور ترامپ همچنان نقش کلیدی در رسیدگی به بحران اوکراین ایفا میکند.»
لویت در ادامه گفت: « با این حال، رئیسجمهور ترامپ همچنان عمیقا درگیر این موضوع است و البته جارد کوشنر، مشاور ترامپ و استیو ویتکاف، نماینده ویژه ریاستجمهوری آمریکا او را در جریان امور قرار میدهند.»
اولین جلسه گروه کاری سهجانبه روسیه ـ ایالات متحده ـ اوکراین در مورد مسائل امنیتی طی روزهای جمعه و شنبه در ابوظبی برگزار شد. دولت امارات متحده عربی این جلسه را «مثبت و سازنده» توصیف و خاطرنشان کرد که هیاتهای روسی و اوکراینی در طول مذاکرات «تماسهای مستقیمی» داشتند.
سخنگوی کاخ سفید در ادامه اظهاراتش با اشاره به وضعیت آشفته در شهر مینیاپولیس واقع در ایالت مینهسوتا بیان کرد: «تیراندازی اخیر در مینهسوتا تحت بررسی فعال است.»
روز شنبه، یک مامور فدرال به یک ساکن مینیاپولیس شلیک کرد. وزارت امنیت داخلی ایالات متحده اعلام کرد که یک افسر گشت مرزی به دلیل «ترس از جان خود»، به سمت این مرد آتش گشوده است.
سخنگوی کاخ سفید در پایان افزود: «تیراندازی روز شنبه همچنان تحت بررسی فعال تحقیقات امنیت داخلی و افبیآی است. گمرک و حفاظت مرزی نیز در حال انجام بررسی داخلی خود هستند. هیچکس در کاخ سفید از جمله دونالد ترامپ نمیخواهد شاهد زخمی یا کشته شدن افراد در خیابانهای ایالات متحده باشد.»
310310





نظر شما