مذاكرات اسلام آباد

عزل مدیر شبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی» در پی توهین به جان باختگان حوادث دی ماه

روابط‌عمومی سازمان صداوسیما در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی رسانه ملی، روابط‌عمومی سازمان صداوسیما در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌، اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به این شرح است:

«در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.

روابط‌عمومی سازمان صداوسیما ضمن ابراز همدردی مجدد با خانواده‌های مصیبت‌دیده تأکید می‌کند شأن و جایگاه رسانه ملی چنین بی‌دقتی‌های فاحش در مدیریت محتوا حتی بدون نیت سوء را برنمی‌تابد و با آن برخورد قاطع می‌نماید.»

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2176377

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 52
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • IR ۱۴:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
    27 0
    هفته بعد یک پست بهتر می گیرد.
  • IR ۱۴:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
    33 1
    اگر سایه جنگ نزدیک نبود این طرف تشویق هم میشد. هر چند الان هم بعید نیست چند روز دیگر به طور چراغ خاموش ترفیع و ارتقاء هم بگیرد.
  • امین IR ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
    24 2
    کی اصلا نگاه میکنه ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین