چهار مرکز جدید بهداشت و درمان در استان کرمانشاه افتتاح می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از آماده شدن و پیشرفت ۱۰۰ درصدی چهار پروژه بهداشتی و درمانی شامل مراکز بهداشت و خانه‌های بهداشت در شهرستان‌های کنگاور، کرمانشاه و هولستان خبر داد و گفت: خرید تجهیزات مورد نیاز برای راه‌اندازی این مراکز در حال انجام است.

شهرام بیدهندی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین در استان کرمانشاه، اظهار کرد: چهار پروژه بهداشتی و درمانی در استان کرمانشاه با پیشرفت ۱۰۰ درصدی آماده بهره‌برداری است و خرید تجهیزات مورد نیاز جهت راه‌اندازی آن‌ها در حال انجام است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان پایاب شهرستان کنگاور با زیر بنای ۸۰۰ متر مربع و اعتباری معادل ۲۴ میلیارد تومان آماده افتتاح شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: مرکز بهداشت و درمان چهارراه سپید شهرستان کرمانشاه با زیر بنای ۸۳۹ متر مربع و اعتبار ۲۱ میلیارد تومان نیز آماده بهره‌برداری است.

بیدهندی ادامه داد: در حوزه بهداشت روستایی، خانه بهداشت روستای باغ طمعون در کرمانشاه با زیر بنای ۹۵ متر مربع و اعتبار ۴ میلیارد تومان آماده خدمت‌رسانی به مردم این منطقه شده است.

وی همچنین اظهار کرد: دهستان دره مراد شهرستان هولستان واقع در روستای صفی‌آباد با زیر بنای ۶۰۰ متر مربع و اعتباری در حال تکمیل، آماده تجهیز و راه‌اندازی مرکز خدمات بهداشتی است.


معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: افتتاح این پروژه‌ها نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت مردم استان دارد و دسترسی سریع به خدمات بهداشتی و درمانی را در مناطق شهری و روستایی فراهم می‌کند.

48

کد مطلب 2176882

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =