بهره‌مندی بیش از ۴۷ هزار نفر از پروژه‌های جدید آسفالت روستایی خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی گفت: با افتتاح پروژه‌های آسفالت ۶۵ راه روستایی در استان، بیش از ۴۷ هزار نفر از این طرح‌ها بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرآنلاین، بهمن نوری در مراسم افتتاح پروژه‌های آسفالت روستایی در روستای سرخ‌قلعه اسفراین اظهار کرد: هرچقدر برای رفاه مردم تلاش کنیم کم است و مردم شایسته خدمات بیشتری هستند.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های عمرانی در مناطق روستایی افزود: افتتاح پروژه‌های آسفالت راه‌های روستایی در سطح استان، زمینه بهره‌مندی بیش از ۴۷ هزار نفر را فراهم کرده است.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شرایط کشور گفت: اگر نبود تحریم‌های ظالمانه، بی‌شک جمهوری اسلامی خدماتی را برای مردم فراهم می‌کرد که در تاریخ ماندگار شود.

نوری همچنین با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: عزت و صلابت ایران اسلامی در برابر دشمنان، موجب شده است آنان امروز پای میز مذاکره حاضر شوند.

استاندار خراسان شمالی در ادامه این سفر، علاوه بر افتتاح پروژه‌های طرح هادی روستایی در شهرستان‌های فاروج و مانه از طریق ارتباط تلفنی، دستور لازم برای ادامه آسفالت ۴ کیلومتر بعدی مسیر روستای سرخ‌قلعه را صادر کرد.

وی با اشاره به قول داده‌شده در سفر قبلی برای حفر چاه در بالادست روستا گفت: مکان‌یابی این طرح انجام شده و لازم است اجرای آن با سرعت بیشتری پیگیری شود تا مردم با مشکل مواجه نشوند.

شنیدن دغدغه‌های مردم به صورت مستقیم از دیگر برنامه‌های سفر استاندار خراسان شمالی به روستای سرخ‌قلعه اسفراین بود.

گفتنی است روستای سرخ‌قلعه در فاصله ۴۵ کیلومتری شهرستان اسفراین قرار دارد.

کد مطلب 2178848

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =

آخرین اخبار