۰ نفر
۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
نهمین روز در «فجر ۴۴» چه می‌بینیم؟

امروز ۱۹ بهمن سه فیلم سینمایی «خواب»، «آرامبخش» و «سقف» در چهل وچهارمین جشنواره فیلم فجر اکران می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مهر، چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر از ۱۱ بهمن برای اهالی رسانه آغاز به کار کرد و امروز ۱۹ بهمن سه فیلم سینمایی «خواب»، «آرامبخش» و «سقف» قرار است در سه سانس در پردیس سینمایی ملت، خانه رسانه، به نمایش دربیایند تا اهالی رسانه بتوانند به تماشا و نقد و بررسی این آثار بپردازند.

فیلم «خواب» به کارگردانی مانی مقدم و تهیه‌کنندگی امیرحسین حیدری امروز در سانس اول ساعت ۱۴ به نمایش در می آید. «خواب» ابتدا قرار بود که یکشنبه ۱۲ بهمن اکران شود اما به دلیل آماده نبودن فیلم، «قمارباز» جایگزین آن شد.

فیلم «خواب» یک ملودرام اجتماعی است درباره مردی که خواب دنباله‌دار عجیبی می بیند. این فیلم هم قصه‌ای اجتماعی دارد و روزمرگی انسان‌ها را به تصویر می‌کشد. داستان درباره مجتبی کارمند اداره بایگانی است که درگیر روزمرگی خسته‌کننده زندگی است. او دچار اختلال خواب می‌شود و در خواب با زنی آشنا می‌شود که زندگی‌اش را تغییر می‌دهد.

به جز رضا عطاران که نقش اصلی «خواب» را دارد، مریلا زارعی، هدی زین‌العابدین، کاظم سیاحی و علی مصفا هم در آن بازی می‌کنند.

مریلا زارعی و رضا عطاران پیش از این در سال ۱۳۹۰ در فیلم «خوابم میاد» اولین ساخته سینمایی رضا عطاران با هم همکاری کرده بودند که جایزه بهترین کارگردانی فیلم اول را برای عطاران به دنبال داشت.

یک روایت دیگر از جنگ؛ ماجرای خواب‌های دنباله‌دار رضا عطاران چیست؟

دگرگون کردن زندگی در آستانه ۴۰ سالگی

فیلم «آرامبخش» به کارگردانی سعید زمانیان و تهیه‌کنندگی مجتبی رشوند امروز در سانس دوم ساعت ۱۶:۳۰ اکران شد. می شود.

الناز شاکردوست، حسن پورشیرازی، صابر ابر، بهناز جعفری، مریم سعادت، ناهید مسلمی، اسماعیل پوررضا، هادی تسلیمی و نیلوفر شهیدی فهرست بازیگران فیلم را تشکیل می‌دهند.

در خلاصه داستان این فیلم که درباره یک سوژه ملتهب اجتماعی است، آمده است: «این فیلم درباره آرام، دختری است در آستانه چهل‌سالگی تصمیمی می‌گیرد که مسیر زندگی‌اش را دگرگون می‌کند.»

دیگر عوامل فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: حسن لشگری، تدوین: اسماعیل علیزاده، طراح صحنه: حسین کرمی، طراح لباس: مریم محمدپور، طراح گریم: مهدی صیاد، صدابردار: رضا تهرانی، مدیر تولید: امیر اسکندری، برنامه‌ریز: جاوید یزدانی و دستیار اول کارگردان: زنده‌یاد جواد گنجی و عکس: فتاح ذی‌نوری و سوده اسماعیلی. سرمایه‌گذاران اصلی این پروژه علی سرتیپی و اکبر هادی‌زاده.

یک روایت دیگر از جنگ؛ ماجرای خواب‌های دنباله‌دار رضا عطاران چیست؟

یک روایت دیگر از جنگ ۱۲ روزه

فیلم «سقف» به کارگردانی ابراهیم امینی و تهیه‌کنندگی سعید خانی در سانس پایانی امروز ساعت ۱۹ اکران می‌شود. این فیلم ابتدا قرار بود دوشنبه ۱۳ بهمن اکران شود که با فیلم «نیم شب» محمدحسین مهدویان جابه‌جا شد.

در خلاصه داستان فیلم که درباره جنگ ۱۲ روزه ساخته شده، آمده است: خانه آرش استاد دانشگاه میانسال در حمله رژیم اسرائیل آسیب می‌بیند و عروسی خانوادگی آنها به هم می‌ریزد. او، همسرش فریبا و خانواده همسرش، از خانه و تهران می‌گریزند …

ابراهیم امینی سال گذشته با فیلم «چشم بادمی» در جشنواره فجر حضور داشت.

سام درخشانی، فریبا نادری، بیژن بنفشه‌خواه، گیتی قاسمی، شیرین آقاکاشی، بابک والی، سانیا سالاری، حسین رامه از بازیگران اصلی فیلم «سقف» هستند.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2179270

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

آخرین اخبار