۰ نفر
۶ آبان ۱۳۸۸ - ۰۷:۰۴

فسیل کهربایی مگسی 100 میلیون ساله با شاخک و سه چشم روی آن، در مناطق جنگلی میانمار کشف شد.

به گزارش میراث آریا، این مگس که معاصر با دایناسورهای عصر کرتاسه است، کاسکوپلسیکا اینسولیتیس نام داشته و به گفته دانشمندان به قدری عجیب و ناشناخته به نظر می‌رسد که در طبقه جدیدی از خانواده حشرات جای گرفته است.

جورج پوینار، از دانشگاه اورگون و سرپرست تیم تحقیق گفت: از نکات شگفت انگیز در مورد این حشره 100 میلیون ساله وجود سه چشم مرکب روی تک شاخک موجود روی سر آن است .

وی با اشاره به اینکه بسیاری از حشراتی که از چشم‌های مرکب برخوردارند، سه چشم اضافی نیز روی سرشان قرار دارد افزود:‌این چشم‌های ساده که چشمک یا اوسلی نامیده می‌شوند، باعث تعادل حشرات در هنگام پرواز می‌شدند.

پوینار در ادامه حدسیات خود خاطر نشان کرد:‌ به نظر می رسد این چشمک‌ها که در انتهای شاخک این حشره قرار گرفته اند، نزدیک شدن دشمن را به این مگس تک شاخ هنگام خوردن گرده گل‌ها خبر می‌دادند.

دانشمندان با کشف زراتی از گرده دو گل مختلف در پوشش کهربایی این حشره دریافتند، بیرونی بودن چشمک‌ها مانع چسبیدن گرده روی آنها می شده است.

به گفته محققان، دو فک بسیار کوچک برای جویدن گرده‌ها،‌پاهای بلند وچند شاخک فرمانند، از دیگر اجزای این مگس تک شاخ بوده است.

کد خبر 21830

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین