ایسنا نوشت:

رییس شبکه دامپزشکی فردوس از قول مساعد شهردار در راه‌اندازی سالن پیش‌سرد در کشتارگاه این شهر خبر داد و افزود: تاکنون هیچ علائمی از تب کریمه‌کنگو در این شهرستان مشاهده نشده است.

اسماعیلی رییس شبکه دامپزشکی فردوس تصریح کرد: گوشت قرمز باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت به صورت آویزان در سردخانه یا یخچال قرار گیرد تا با ایجاد جمود نعشی و اسیدی شدن گوشت لاشه، عوامل بیماری‌زای آن از جمله ویروس عامل تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو، تب مالت و بیماری‌های انگلی از بین رفته و عقیم‌سازی و سالم‌سازی انجام شود.

وی ضمن هشدار به شهروندان نسبت به ممانعت از خرید گوشت‌های بازرسی نشده و بدون مهر دامپزشکی، گفت: گوشت‌های فاقد مهر دامپزشکی به صورت غیرمجاز عرضه می‌شوند لذا شهروندان باید از خرید اینگونه گوشت‌ها خودداری کنند، علاوه بر این باید موقع تمیز کردن، شستن و قطعه قطعه کردن گوشت قرمز از دستکش یکبارمصرف استفاده کنند.

رییس شبکه دامپزشکی فردوس با اشاره به اینکه تب کریمه‌کنگو در دام هیچ علائمی ندارد، اظهار کرد: متاسفانه این بیماری واکسن مؤثر هم ندارد، لذا باید اصطبل‌ها و منازل در راستای کاهش کنه‌ها سم‌پاشی شوند، دامداران از جدا کردن کنه از روی بدن دام با دست جدا خودداری و از مواد ضدعفونی در راستای گندزدایی محیط آلوده به خون و ترشحات دام استفاده کنند.

اسماعیلی ورود دام غیرمجاز از مرزهای شرقی به کشور را عامل شیوع بیماری تب کریمه کنگو عنوان و خاطرنشان کرد: بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو از طریق دام به انسان سرایت می‌کند.

وی در خاتمه از پیگیری برای راه‌اندازی سالن پیش‌سرد در کشتارگاه فردوس خبر داد و افزود: با همکاری دامپزشکی فردوس تیم کارشناسی شهرداری فردوس از کشتارگاه مشهد بازدید داشته و شهردار فردوس نیز قول مساعد برای پیگیری راه‌اندازی سالن پیش‌سرد در کشتارگاه فردوس را داده است.

301234

کد خبر 218525

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین