به گزارش خبرآنلاین، سردار "رضا زارعی" روز پنج شنبه در بیان جزئیات این خبر گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان تویسرکانی مبنی بر ارسال لینک فیشینگ با عنوان سامانهها ابلاغ قضایی و برداشت مبلغ پنج میلیارد ریال از حساب وی، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا شهرستان تویسرکان قرار گرفت.
وی افزود: با انجام اقدامات فنی و تخصصی، متهم که فردی ۱۸ ساله و ساکن یکی از استان های جنوب کشور بود شناسایی، در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به یگان انتظامی منتقل شد.
جانشین انتظامی استان همدان تصریح کرد: در بررسی های اولیه تعداد ۵۱ شماره حساب بانکی که توسط متهم مورد کلاهبرداری از طریق ارسال لینگ فیشینگ با عنوان سامانه ابلاغ قضائی صورت گرفته بود استخراج و مشخص شد که متهم ۱۶ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال از مالباختگان کلاهبرداری کرده است.
سردار زارعی با اشاره به معرفی متهم به مرجع قضائی از شهروندان خواست: از باز کردن لینک های ناشناس که در شبکه های اجتماعی برای آنان ارسال می شود خودداری کنند.
۲۳۳۲۳۳






نظر شما