۱ نفر
۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
تشییع پیکر 5پاسدارشهید در بوشهر

در اثر حمله وحشیانه آمریکایی و اسراییلی به شهرستان های دیر و جم از استان بوشهر ۵ پاسدار نیروی هوا و فضا و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین  به نقل از ایسنا محمد حیدری، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر ضمن عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت شهدای اقتدار گفت: شهیدان والامقام، محمدرضا تمدن فر اهل دیلم، عبدالرحمن زنگنه اهل روستای سر قنات شهرستان دشتستان، حبیب نوذری، روستای بریکان نوار ساحلی جم، حیدر آزاد، روستای کوری حیاتی، شهرستان جم و مهدی بازاد، اهل شهر سیراف، روز دوشنبه یازدهم اسفند ماه طی حمله جنایتکارانه آمریکایی و صهیونیستی به شهرستان ها دیر و جم به شهادت رسیدند.

 وی افزود: شهیدان، حبیب نوذری و حیدر آزاد در روستای زادگاهشان دفن و شهید مهدی بازاد پس از تشییع در شهر جم به سیراف کنگان جهت خاکسپاری منتقل می شود و زمان و مکان تشییع شهیدان دیلم و دشتستان متعاقبا اعلام خواهد شد.

حیدری ادامه داد: روز دوازدهم اسفند تشییع شهید اقتدار محمدباقر فقیه را در ساعت ۱۵ در روستای خوشمکان شهرستان دشتستان و استقبال از شهیدان سید رضا موسوی جود و شهید عزیز محمدباقر فقیه را راس ساعت ۹صبح در برازجان شاهد خواهیم بود و ان شاالله مردم شریف و شهید پرور استان بوشهر این عزیزان را مثل همیشه باشکوه تشییع خواهند کرد.

1717

کد مطلب 2188339

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین