کردستان آماج ۴۰ حمله ناجوانمردانه در ۵ روز جنگ

رئیس شورای اطلاع رسانی استان کردستان، گفت: در ۵ روز دفاع مشروع ایران در برابر تجاوز آمریکای جنایتکار و رژیم جعلی اسرائیل به کشورمان، شهرستان‌های کردستان  ۴۰ بار مورد حمله ناجوانمردانه این ددمنشان قرار گرفت.

‌به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، علی‌اکبر ورمقانی تاکید کرد: علیرغم شرایط جنگی کشور،  کالاهای استراتژیک‌ و اساسی و همچنین سوخت مورد نیاز استان تامین است و جلسات قرارگاه اقتصادی استان به صورت مستمر تشکیل می‌شود.

وی افزود: مردم و مسئولین، با اتحاد و یکدلی، نقشه شوم متجاوزان را نقش برآب و این دشمنان انسانیت را مایوس و ناکام خواهند کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان از مردم عزیز استان خواست به هیج وجه به شایعات فضای مجازی توجه نکنند و اخبار استان را از طریق صدا و سیما و خبرگزاری‌های رسمی دریافت نمایند.



 

کد مطلب 2190388

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین