مذاكرات اسلام آباد

۳۹ نکته خواندنی درباره علی لاریجانی به روایت حسین انتظامی

حسین انتظامی در بخشی از یادداشتش در مورد شهید علی لاریجانی نوشت: ... او مصداق این فرمایش مولایش بود که «ای کمیل، دل‌ها به ظرف می‌مانند. بهترینِ آن‌ها پر گنجایش‌ترینِ آن‌هاست.»

به گزارش خبرآنلاین براساس گزارش اطلاعات‌آنلاین، حسین انتظامی، مدیر و فعال فرهنگی باسابقه که بیش از ۳ دهه با شهید علی لاریجانی حشر و نشر داشت و در مسئولیت‌های مختلف کنار او بود، در یادداشتی تحلیلی برخی ابعاد شخصیتی او را روایت کرد.

در بخشی از این یادداشت می‌خوانیم:

«در گرماگرم انتخابات ١۴٠٠ قرار مصاحبه با مجله «آگاهی نو» داشت. شب قبلش متوجه شدیم که رد صلاحیت شده است. پیشنهاد شد قرار مصاحبه را لغو کنیم اما اجازه نداد. گفت وعده داده‌ایم و نباید بدعهدی کنیم. این جزئیات را مصداق حق‌الناس می‌دانست. در زمان مصاحبه هنوز خبر منتشر نشده بود و مصاحبه‌کنندگان نمی‌دانستند. او با تسلط و تمرکز، بحث «حقوق طبیعی» را مطرح کرد. زاویه دیدی بدیع که پیشتر در ادبیات سیاسی کشور نبود. آن مصاحبه، خواندنی است. ضمنا نفس این که یک سیاستمدار آمادگی داشته باشد با یک رسانه اندیشه، مصاحبه غیرمکتوب بکند نشانگر خیلی چیزهاست. عصر هم کلاس داشت. می‌دانستیم برای هر کلاس (به عکس سایر مسئولان با اعتمادبه‌نفس بالا!) چند ساعت مطالعه می‌کند. این را هم مصداق حق‌الناس می‌دانست (به همین دلیل وقتی مسئولیت داشت معمولا کلاس نمی‌گرفت) بلافاصله رفت تا به مطالعه برسد. من اگر بودم با شنیدن دومین بار رد صلاحیت، تمام اعصابم قفل می‌کرد؛ نه حوصله مصاحبه داشتم و نه امکان مطالعه و تدریس. مصداق این فرمایش مولایش بود که «ای کمیل، دل‌ها به ظرف می‌مانند. بهترینِ آن‌ها پر گنجایش‌ترینِ آن‌هاست.»

۲۴۲۲۴۲

کد مطلب 2190763

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین