مدیر کل هواشناسی خوزستان از حرکت توده گرد و غبار کشور عراق به سوی استان خوزستان خبر داد و گفت: ساعات آینده این گرد و غبار به خوزستان میرسد.
مسعود دهملایی اظهار داشت: بررسی نقشههای پیشیابی تولید شده در اداره کل هواشناسی خوزستان نشان دهنده شکل گیری توده هوای حاوی گرد و خاکی در شمال غربی کشور عراق است که احتمالا با توجه به سوی جریانات باد امروز و فردا در بخشهای از استان خوزستان باعث کاهش دید افقی خواهد شد.
وی افزود: در لایه میانی جو استان تا اواسط هفته آینده در دامنه امواج پایدار قرار خواهد داشت و در سطح زمین نیز سیستم کم فشار از روز یکشنبه رو به تقویت خواهد بود.
این مقام مسئول تاکید کرد: آسمان استان صاف در پارهای نقاط به ویژه شهرهای غربی و سواحل غبار آلود و توام با وزش باد خواهد بود.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: وضعیت هوا، غبار آلود جهت باد، شمال غربی سرعت باد، 10تا20کیلومتر در ساعت و ماکزیمم سرعت باد به 35کیلومتر در ساعت خواهد رسید.
وی خاطر نشان کرد: در شبانه روز گذشته شادگان با 47.6 و ایذه با 19.1 درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط گزارش شدهاند.
دهملایی خاطر نشان کرد: حداکثر دمای اهواز به 48 و حداقل به 29 درجه سانتیگراد خواهد رسید.
301234
نظر شما