به گزارش خبرآنلاین؛ سخنگوی وزارت خارجه روسیه ماریا زاخارووا با اشاره به حملات آمریکا و اسرائیل در نزدیکی سرکنسولگری روسیه گفت که تعداد اماکن دیپلماتیک خارجی که در حملات به ایران هدف قرار گرفتهاند، رو به افزایش است.
طبق گزارش فارس به نقل از خبرگزاری تاس، وی در این باره افزود: «ساختمان سرکنسولگری روسیه در اصفهان ایران در جریان حمله به یک اداره در تاریخ ۸ مارس آسیب دیده است؛ هیچ کشته یا مجروح جدیای گزارش نشده است.»
دیپلمات روس تأکید کرد: «مسکو حملات به اماکن دیپلماتیک را نقض آشکار قوانین بینالمللی میداند. تعداد اماکن دیپلماتیک خارجی که در نتیجه حملات به ایران هدف قرار گرفتهاند، رو به افزایش است. روسیه از تمامی طرفهای درگیر در مناقشه پیرامون ایران میخواهد که مصونیت اماکن دیپلماتیک را کاملاً رعایت کنند.»
زاخارووا همچنین خواستار پایان درگیریها و بازگشت طرفین به میز مذاکره شد.
هفته گذشته آمریکا و رژیم صهیونیستی حین برگزاری مذاکرات هستهای، اهدافی در ایران را هدف قرار دادند. این اقدام با پاسخ موشکی تهران همراه بود و چندین پایگاه آمریکایی و اسرائیلی در منطقه هدف قرار گرفته شدند.


315




نظر شما