مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
مجموعه نماهنگ «این مرز پر گهر» تولید شد

در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران، بنیاد رودکی تولید مجموعه نماهنگ‌های کوتاه تحت عنوان «این مرز پرگهر» را با محوریت تقویت حس میهن دوستی در دستور کار قرار داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، این مجموعه در قالب نماهنگ های کوتاه و با استفاده از بخش‌هایی از آثار ملی و میهنی هنرمندان بنام کشور، بر روی تصاویری از شهرها و اماکن شاخص ایران تولید شده و تلاش دارد یادآور پیوند عمیق موسیقی با هویت و تاریخ این سرزمین باشد.

در توضیح این پروژه آمده است: موسیقی، این هنر همراه و همیشه در میدان، در کنار رویدادهای سیاسی و اجتماعی ایران رشد کرده و خود را به آرمان‌ها و اهداف این سرزمین گره زده است. در طول تاریخ، همواره سربدارانی بوده‌اند که برای دفاع از ارزش‌های ایران جان داده‌اند و در کنار آنان هنرمندانی زیسته‌اند که رشادت‌ها را در قالب نغمه و نوا ثبت کرده‌اند تا در حافظه جمعی مردم ماندگار شود.

بر همین اساس، یکی از اهداف مهم هنر موسیقی زنده نگه داشتن نام‌ها و حماسه‌هاست؛ از روزگار مشروطه تا امروز، موسیقی همواره در حافظه شنیداری ایرانیان حضور داشته و روایتگر روزهای تاریک و روشن این سرزمین بوده است.

مجموعه «این مرز پرگهر» نیز با مرور بخشی از حافظه موسیقی معاصر ایران، می‌کوشد یادآوری کند که حتی در روزگاری که شهرها پر از صداهای مهیب است، موسیقی همچنان از هر صدایی رساتر است و روایتگر عشق به ایران و پایداری مردم آن خواهد بود.

59243

کد مطلب 2193812

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =