برخورد قاطع با متخلفان در دستور کار قرار دارد

دومین جلسه تنظیم بازار استان ایلام در شرایط بحرانی با ریاست استاندار و حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام و مدیران اقتصادی و همچنین جلسه شورای آرد و نان استان ایلام برگزار شد. در این نشست‌ها موضوعاتی از قبیل تقویت نظارت‌ها، برخورد بازدارنده با متخلفان بازار و تأمین پایدار کالاهای اساسی مردم از جمله آرد، نان، مرغ، برنج و روغن مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، عباس میرزاد در حاشیه این جلسات، اشاره به اهمیت تأمین مایحتاج مردم در شرایط فعلی، گفت: در این جلسات موضوعات مختلف از جمله تأمین کالاهای اساسی، آرد و نان، مرغ، برنج، روغن و سایر نیازهای روزمره مردم به‌صورت ویژه بررسی شد.

وی افزود: براساس گزارش مدیران دستگاه‌ها، استان در وضعیت مطلوبی از نظر ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی قرار دارد.

عباس میرزاد با بیان اینکه جلسات تنظیم بازار به صورت ویژه و با حساسیت بالا برگزار می‌شود، اظهار داشت: با دستور استاندار ایلام، نظارت‌ها بر بازار باید تشدید شده و برخورد با متخلفان به صورت بازدارنده انجام گیرد تا از بروز تخلفات احتمالی مانند احتکار و گران‌فروشی جلوگیری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام ضمن قدردانی از همکاری اصناف و بازاریان استان، تصریح کرد: تا این لحظه بخش عمده‌ای از کسبه همراهی مطلوبی با سیاست‌های کنترلی و تنظیم بازار داشته‌اند، اما آن دسته از افراد سودجو که موجب تنش در بازار شوند، بدون اغماض با آنان برخورد قانونی خواهد شد.

میرزاد در ادامه درباره وضعیت تأمین آرد و نان در استان گفت: در حال حاضر هیچگونه مشکلی در تأمین آرد وجود ندارد و توزیع آردهای مناسبتی نیز با برنامه‌ریزی دقیق در حال انجام است.

وی اضافه کرد: اطلاعات لازم از سطح روستاها تا بخش‌ها جمع‌آوری شده و روند تأمین و توزیع آرد تا پایان فروردین ماه کاملاً تأمین شده است.

این مقام مسئول یادآور شد: با توجه به افزایش جمعیت موقت در ایام تعطیلات، توزیع آرد در نقاط مختلف استان به صورت ویژه انجام می‌شود و خوشبختانه ذخایر گندم کافی برای چند ماه آینده نیز در انبارها موجود است.

عباس میرزاد در پایان اظهار امیدواری کرد: با ادامه همکاری اصناف، نظارت دستگاه‌های اجرایی و برخورد قاطع با متخلفان، آرامش و ثبات در بازار استان حفظ ‌خواهد شد.

کد مطلب 2194339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

آخرین اخبار