مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۰
بازیگر کهنه‌کار دنیای اکشن درگذشت

چاک نوریس ستاره اکشن و رزمی‌کار، در ۸۶ سالگی از دنیا رفت.

به گزارش خبرآنلاین، مهر به نقل از اسکرین دیلی نوشت: چاک نوریس ستاره فیلم‌های اکشن و رزمی‌کار، دیروز در بیمارستانی در هاوایی بستری شد و خانواده‌اش امروز در یک پست اینستاگرامی، درگذشت او را اعلام کردند.

نوریس یک رزمی‌کار مشهور بود که به سرعت به بازیگر اصلی فیلم‌های اکشن بدل شد. یکی از اولین نقش‌های هالیوودی او، بازی در مقابل بروس لی در فیلم «راه اژدها» در سال ۱۹۷۲ بود.

این نقش‌ها منجر به ساخت فیلم‌های اکشن و رزمی بعدی مانند «گرگ تنها مک‌کوید» در مقابل دیوید کارادین و سه‌گانه «گمشده در عمل» برای شرکت کنون فیلمز شد که در طول دهه ۱۹۸۰ با آنها همکاری داشت.

او از سال ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱ در سریال طولانی «واکر، تگزاس رنجر» از شبکه سی‌بی‌اس بازی کرد و آخرین نقش اصلی سینمایی او «بی‌مصرف‌ها ۲» در سال ۲۰۱۲ بود.

در بیانیه خانواده‌اش درباره وی آمده است: او زندگی خود را با ایمان، هدف و تعهدی تزلزل‌ناپذیر به افرادی که دوستشان داشت، گذراند و با کار، نظم و مهربانی‌اش، میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان الهام بخشید و تأثیر ماندگاری بر زندگی بسیاری از افراد گذاشت.

۲۴۲۲۴۲

کد مطلب 2196613

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین