مذاكرات اسلام آباد

۲ نفر
۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۹
انسداد این آزادراه به دلیل حمله هوایی

معاون عمرانی استاندار لرستان، گفت: عملیات مرمت آزادراه خرم‌آباد - بروجرد که در جریان حمله هوایی دشمن مسدود شده، در حال اجرا است.

به گزارش خبرآنلاین، مهدی مجیدی صبح چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار کرد: در پی حمله هوایی دشمن به آزادراه خرم‌آباد - بروجرد - اراک این محور در مسیرهای خرم‌آباد به بروجرد و بروجرد به خرم‌آباد دچار خسارت شده است.

مهر نوشت: وی افزود: هم‌اکنون در چهار جبهه کار مرمت این مسیر در حال انجام است.

معاون عمرانی استاندار لرستان ادامه داد: باوجود بارندگی و شرایط جوی سخت، هم‌اکنون نیروهای دفتر فنی استانداری، راهداری و مجموعه آزادراه در حال تلاش برای مرمت و بازگشایی این مسیر هستند و از آغازین دقایق این حمله برای بررسی وضعیت این مسیر در آزادراه حضور یافته‌ایم.

مجیدی تصریح کرد: کار در این مسیر به‌سرعت در حال انجام است و توضیحات لازم در خصوص بازگشایی این مسیر نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انسداد این آزادراه به دلیل حمله هوایی

انسداد این آزادراه به دلیل حمله هوایی

انسداد این آزادراه به دلیل حمله هوایی

۲۳۳۲۳۶

کد مطلب 2197879

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین