مذاكرات اسلام آباد

درخواست اضافه شدن یک بند به شروط ایران برای پایان جنگ: استرداد رضا پهلوی و اعضای ایران اینترنشنال

فارس نوشت: موضوع استرداد افرادی با محوریت رضا پهلوی و مدیران و اعضای تحریریه شبکه ایران اینترنشنال، به‌عنوان محور ششم در کنار پنج محور از پیش تعیین‌شده، در دستور کار  قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خبرگزاری فارس خواست شرط استرداد عناصر ضدانقلاب به شروط پنج گانه ایران اضافه شود.

این خبرگزاری نوشت: پس از درخواست‌های پیاپی آمریکا برای آتش‌بس به میانجیگری کشورهای دوست ایران و به دنبال اعلام شروط ۵ گانه ایران برای پایان جنگ، فعالان سیاسی و بخشی از مردم در پویش‌های متعددی بر لزوم طرح  استرداد عناصر و شبکه‌های ضدانقلاب به‌عنوان یکی از پیش‌شرط‌های اصلی تأکید دارند.

پس از درخواست‌های پیاپی آمریکا برای آتش‌بس به میانجیگری کشورهای دوست ایران و به دنبال اعلام شروط ۵ گانه ایران برای پایان جنگ، فعالان سیاسی و بخشی از مردم در پویش‌های متعددی بر لزوم طرح  استرداد عناصر و شبکه‌های ضدانقلاب به‌عنوان یکی از پیش‌شرط‌های اصلی تأکید دارند.

بر این اساس، پیشنهاد شده است موضوع استرداد افرادی با محوریت رضا پهلوی و مدیران و اعضای تحریریه شبکه ایران اینترنشنال، به‌عنوان محور ششم در کنار پنج محور از پیش تعیین‌شده، در دستور کار  قرار گیرد.

مطالبه‌گران می‌گویند این افراد نه‌تنها در جنگ روانی علیه امنیت ملی ایران نقش دارند، بلکه در هدایت اغتشاشات اخیر و افزایش ناامنی‌ها نیز دست داشته‌اند.

تأکید شده که طرح این مطالبه، یک خواسته حقوقی و مبتنی بر اصل استرداد مجرمان در حقوق بین‌الملل است و می‌تواند معادله حمایت‌های سیاسی و رسانه‌ای از جریان‌های ضدایرانی را تغییر دهد.

۲۹۲۱۱

کد مطلب 2198003

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین