درجلسه علنی 24 خرداد 1360 مجلس شورای اسلامی، یکی از نمایندگان حامی بنی صدر، بیانیه وی را از تریبون مجلس خواند.

به گزارش خبرآنلاین، احمدغضنفرپور نماینده لنجان در اولین دوره مجلس، به جای نطق پیش از دستور بیانیه رئیس جمهور وقت را قرائت کرد.

وی به نقل از بیانیه بنی صدر گفت: مثل جدم حسین بن علی (ع) آنچه از خطرها که می بینم برای شما پیش بینی می کنم.

بنی صدر همچنین در بیانیه اش به مجلس و قوه قضائیه حمله کرد و گفت: کودتای خزنده اجراء می کنند و مرحله آخر آن، سلب عنوان ریاست جمهوری و گرفتن جان اینجانب است!

پس از قرائت بیانیه بنی صدر توسط نماینده لنجان، قره باغی نماینده ارومیه در نطقی کوتاه اظهار داشت: هدف رئیس جمهور از نامه واین حرفها و از اول ریاست جمهوریشان تا حال این بودکه ایشان قوه قضائیه ای می خواهند که زیر نظر ایشان کار بکند، مجلسی می خواهد که زیر نظر او کار بکند، دولتی می خواهد که منویات او را پیاده بکند، ما بین آقای بنی صدر و بنی رضاخان هیچ تفاوتی  نمی بینیم.

2917

کد خبر 220235

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین