ایرنا نوشت:

فرمانده انتظامی شهرستان بوانات استان فارس گفت: به دنبال دستگیری دو قاچاقچی اشیای عتیقه، تعدادی اشیای عتیقه باستانی و تاریخی با قدمتی بیش از سه هزار سال در این شهرستان کشف شد.

سرهنگ رزمجویی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان بوانات هنگام کنترل خودروهای عبوری در اطراف این شهرستان به یک دستگاه خودرو پیکان با دو سرنشین مشکوک شدند و ضمن متوقف کردن خودرو اقدام به بازرسی از آن نمودند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از صندوق عقب این خودرو تعدای اشیای عتیقه شامل دو عدد کاسه فلزی و شش مجسمه فلزی با نقوش برجسته حیوانات کشف کردند و متعاقب آن موضوع با یگان حفاظت میراث فرهنگی شهرستان بوانات و اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان فارس برای بررسی بیشتر در میان گذاشته شد.

او اضافه کرد: با استعلام از اداره کل میراث فرهنگی مشخص شد، اشیای کشف شده مربوط به سه هزارسال پیش است که با روشن شدن موضوع هردو متهم دستگیر شدند و خودرو آنها توقیف و پرونده برای سیرمراحل قانونی به دادسرا ارسال شد.

شهرستان بوانات در فاصله 230 کیلومتری شمال شرق شیراز واقع شده است.

301234

 

کد خبر 220474

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین