به گزارش خبرآنلاین؛ مجيد جلالي مربي با سابقه فوتبال ايران نسبت به عملكرد تيم ملي در بازي با قطر ديدگاه منفي ندارد. او در مجموع معتقد است كه تيم ملي چكيده ليگ برتر ايران است و نبايد انتظار داشت كه تيم ملي كشورمان نمايشي متفاوت نسبت به سطح بازيهاي ليگ برتر داشته باشد. آقا مجيد در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاين در مورد تساوي مقابل قطر حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« به نظر من بازي بدي نبود و تيم ما نسبت به بازي اول اميدواركنندهتر ظاهر شد.»
جلالي در حالي اين حرفها را ميزند كه خيليها معتقدند نمايش تيم ملي نااميدكننده بوده است. با اين حال جلالي ميگويد:« نظر من اين است كه تيم ملي نسبت به بازي اول خيلي بهتر بود و بسياري از مشكلات ما در خط هافبك برطرف شد و ميتوان اميدوار بود كه در بازيهاي آينده شرايط بهتر شود. مهمترين مشكل فوتبال ما بحث مالكيت توپ است كه اين موضوع هنوز برطرف نشده و در تيم ملي هم ديده ميشود.»
جلالي در قسمتي از حرفهايش ميگويد:« تيم ملي چكيده ليگ برتر ايران است و اينكه تيم ما مشكلي نداشته باشد انتظار نابه جايي است. سطح فوتبال باشگاهي ما براي خيليها روشن و شفاف است بنابراين نبايد انتظار غيرمنطقي و نا به جايي داشته باشيم.»
43 43
نظر شما