مذاكرات اسلام آباد

رفع موانع تولید با تعاملات بین دستگاهی و تلاش مضاعف

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان بر گره گشایی از کار مردم تاکید کرد و افزود: مسئولین باید به دنبال فراهم سازی رفاه نسبی برای مردم با شنیدن صدای آنها بیش از پیش تلاش کنند و امید بخشی در جامعه افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین  استان سمنان ، حجت الاسلام و المسلمین مطیعی در دیدار با مدیرکل و جمعی از مسئولین صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان با بیان این مطلب افزود: دولتمردان و مسئولین با گره گشایی از کار مردم در جهت رفع مشکلات تلاش می کنند و بارقه های امید در دل مردم با حضور این دولت خدمتگزار جوانه زده است.

وی با اشاره به تلاش های دولت و مسئولین در حل مشکلات مردم اظهار داشت : هرجا مردم ببینند گره گشایی انجام شده و مشکلی حل شده است اعتماد آنها بیشتر شده و نظام و دولت مستحکمتر خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: تعدادی از واحدهای تولیدی با مشکل نیرو ، مواد اولیه و نقدینگی روبرو هستند و باید این موضوعات پیگیری و دنبال شود تا به تولید و صنعت استان آسیبی وارد نشود.

حجت الاسلام و المسلمین مطیعی در ادامه ضمن تشکر از اقدامات انجام گرفته در حوزه صنعت ، معدن و تجارت استان اذعان داشت: استان سمنان دارای پتانسیل خوبی در بخش صنعت و معدن می باشد و هنر مدیریت در شرایط سخت و بحرانی خودش را نشان می دهد و آن هم نیازمند ابتکارات ، تعاملات بین دستگاهی و تلاش مضاعف می باشد.

امام جمعه سمنان با بیان این مطلب که بازاریها و اصناف نقش بسزایی در انقلاب اسلامی داشته اند افزودند در بازار استان متأسفانه چند نرخی بودن بعضی از کالاها باعث نارضایتی مردم شده است ، یکی از وظایف مدیران استانی این می باشد که رضایت مردم را جلب نمایند ،  جلوی تخلفات گرفته شود که این کار یک نهی از منکر عملی است.

کد مطلب 2208518

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =

آخرین اخبار