مذاكرات اسلام آباد

واعظی: آمریکا و اسرائیل به هیچ کدام از اهدافشان در جنگ نرسیدند/ ترامپ تصمیمات هیجانی میگیرد و متناقض صحبت می‌کند

رییس دفتر رییس جمهور در دولت دوازدهم گفت: اکنون که زمان مذاکرات است ترامپ تلاش می‌کند مواردی که در جنگ به دست نیاورده بود را در مذاکرات به دست بیاورد که قطعا این اتفاق نخواهد افتاد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود واعظی، رییس دفتر رییس جمهور در دولت دوازدهم گفت: آنچه که رئیس جمهور آمریکا انجام می‌دهد هم در ارتباط با جنگ تحمیلی با ایران و هم در ارتباط با اداره کردن آمریکا، در تراز یک رئیس جمهور نیست.ترامپ تصمیمات هیجانی میگیرد و متناقض صحبت می‌کند و روی هیچ کدام از سخنانش نمی‌شود حساب کرد.

بنا بر روایت ایسنا، واعظی ادامه داد: ترامپ در دور اول ریاست جمهوری و هم در دور دوم شرایطی به وجود آورد که بتواند قوانین بین المللی را زیر پا بگذارد؛برای مثال نوع روابط با کشور های دیگر دخالت های بی‌مورد در کشور های دیگر.

وی افزود: ۴۰ روز جنگ تحمیلی چهره کریه رییس جمهور آمریکا را بیشتر نمایان کرد. آمریکا و اسرائیل این جنگ را شروع کردند تا به اهدافشان برسند اما به هیچ کدام از اهدافشان نرسیدند و عملا شکست خوردند.

وی در پایان تصریح کرد: اکنون هم که زمان مذاکرات است ترامپ تلاش می‌کند مواردی که در جنگ به دست نیاورده بود را در مذاکرات به دست بیاورد که قطعا این اتفاق نخواهد افتاد.

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2209671

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین