مذاكرات اسلام آباد

ثبت بیش از ۲.۹ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی کردستان/ کاهش ۹ درصدی تردد بین استانی در فروردین ماه

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان از ثبت نزدیک به ۳ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان طی نخستین ماه از سال ۱۴۰۵ خبر داد و اعلام کرد که تردد بین استانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۹ درصدی همراه بوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، شهرام شکری با تشریح وضعیت ترافیکی محورهای استان در فروردین ماه ۱۴۰۵ اظهار داشت: بر اساس داده‌های استخراج شده از سامانه‌های ترددشمار هوشمند، در مجموع ۲ میلیون و ۹۷۲ هزار و ۳۰۶ تردد بین استانی در محورهای مواصلاتی کردستان به ثبت رسیده است که این آمار نشان‌دهنده کاهش ۹ درصدی سفرها نسبت به فروردین ماه سال گذشته است.

وی در ادامه به تحلیل وضعیت تردد خودروهای سواری پرداخت و افزود: در بخش تردد روزانه بین استانی وسایل نقلیه سبک، شاهد ثبت ۲ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۴۲۷ وسیله نقلیه بودیم که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، کاهش ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کردستان با اشاره به تغییرات حجم ترافیک در محورهای مختلف استان تصریح کرد: طبق بررسی‌های آماری، محور «بیجار – تکاب» با ۹ درصد رشد، بیشترین افزایش تردد را در میان جاده‌های استان به خود اختصاص داده است.

شکری در پایان خاطرنشان کرد: در مقابل، بیشترین میزان کاهش تردد مربوط به محور «قروه – سنقر» بوده است که در این مسیر شاهد افت ۳۸ درصدی ترافیک نسبت به فروردین ماه سال گذشته بوده‌ایم، این تحلیل‌های آماری به مدیران و برنامه‌ریزان حوزه حمل و نقل کمک می‌کند تا جهت ارتقای ایمنی و مدیریت بهتر ترافیک در محورهای پرتردد، تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.

کد مطلب 2210046

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

آخرین اخبار