مذاكرات اسلام آباد

پریسا مقتدی رفت/ مهدی افشین‌نژاد حکم سرپرستی گرفت

اتابک نادری، مدیرکل هنرهای نمایشی ضمن «قدردانی از زحمات پریسا مقتدی در مدیریت تماشاخانه سنگلج» مهدی افشین‌نژاد را به عنوان سرپرست این تماشاخانه منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هنرهای نمایشی، اتابک نادری در جلسه معارفه سرپرست جدید تماشاخانه سنگلج از زحمات پریسا مقتدی طی سال‌های تصدی مدیریت تماشاخانه سنگلج قدردانی و با اهدا حکم، مهدی افشین‌نژاد را به عنوان سرپرست این تماشاخانه منصوب کرد.

پریسا مقتدی رفت/ مهدی افشین‌نژاد حکم سرپرستی گرفت



نادری گفت: آقای افشین‌نژاد، دوست و همکار شماست که سال‌های سال در کنار شما برای اعتلای تماشاخانه سنگلج و نمایش ایرانی تلاش کرده است. سنگلج فرزند معنوی من است و همواره تلاش کرده‌ام نقطه کوری که نسبت به این مجموعه وجود دارد، از بین برود. این روز را که همزمان با سالروز میلاد امام رضاست، مبارک می‌دانم و امیدوارم به حق این روز اتفاق خوبی برای مجموعه تئاتر ایرانی و ملی بیافتد.

او همچنین بر ضرورت همدلی و همکاری همه خانواده تئاتر و کارکنان سنگلج برای گذر از مشکلات تاکید و برای افشین‌نژاد و همکارانش در این مسیر آرزوی موفقیت کرد.

مهدی افشین‌نژاد نیز با قدردانی از زحمات همکاران این تماشاخانه گفت: تنها چیزی که لازم می‌دانم بگویم این است که با همکاری یکدیگر این مسیر را طی خواهیم کرد.

در متن حکم مهدی افشین‌نژاد چنین آمده است:

«تماشاخانه سنگلج» به عنوان یکی از نهادهای ارزشمند هنر نمایش ایرانی و پایگاه پویایی تولید و نمایش آثار ارزشمند، از دیرباز در تارک بلند هنر نمایش ایران در درخشش است. پاسداشت و تلاش برای هر چه پویاتر کردن این گنجینه ارزشمند و «نمایش ایرانی» بی‌گمان وظیفه‌ای سترگ است. با قدردانی از زحمات ارزشمند سرکار خانم پریسا مقتدی در مدیریت این مجموعه، براساس این ابلاغ به عنوان «سرپرست تماشاخانه سنگلج» منصوب می‌شوید. امید که در سایه الطاف پروردگار و با بهره‌گرفتن از تجربیات و تلاش همکاران محترم آن مجموعه، مشاوره‌های هنرمندان و پیشکسوتان نمایش ایرانی و ارتباط مستمر با اداره‌کل هنرهای نمایشی در راه اعتلای آن تماشاخانه پیروز و سربلند باشید.» 

پریسا مقتدی رفت/ مهدی افشین‌نژاد حکم سرپرستی گرفت

مهدی افشین‌نژاد دارای نشان درجه ۲ هنری است و علاوه بر پیشینه سال‌ها فعالیت در شبکه‌های مختلف رادیویی، در سال‌های فعالیت تئاتری خود دو دوره به عنوان معاون تالار هنر، دو دوره معاون تماشاخانه سنگلج، یک دوره معاونت مجموعه تئاترشهر و مجری طرح و مدیر تولید چندین پروژه تئاتری را برعهده داشته است.

۲۴۲۲۴۲

کد مطلب 2212969

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

آخرین اخبار