به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به گزارش روابط عمومی فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران؛ شادی پریدر عصر امروز در مجمع انتخاباتی ریاست هیات شطرنج کردستان با بیان اینکه سیاست فدراسیون شطرنج ایجاد اتحاد در میان اعضای هیأت های استانی است اظهار داشت: رییس منتخب باید از همه ظرفیت های موجود در استان با برقراری همدلی استفاده کند.
وی همچنین با تأکید بر لزوم هم افزایی در بین شهرستان های مختلف برای پیشرفت شطرنج استان افزود: پس از یکسال نتایج مثبت ایجاد این هم افزایی و همکاری را هم در استان و هم در کشور خواهیم دید.
پریدر از واگذاری میزبانی مسابقات قهرمانی کشور به شهرستان های مختلف استان کردستان در صورت تحقق انسجام و اتحاد در طول سال نخست خبر داد و گفت: بزودی دوره مربیگری درجه یک شطرنج را در کردستان برگزار خواهیم کرد.
رییس فدراسیون شطرنج کشور ادامه داد: برای ایجاد انگیزه و اتحاد تا شش ماه آینده حضور در تمامی مسابقات قهرمانی رشتههای بلیتس و رپید در استان و شهرستان را رایگان خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه کردستان پیشینه درخشان و قهرمانان خوبی به ویژه در بخش بانوان در رشته شطرنج دارد، تصریح کرد: هیأت باید مسابقات با جدول بسته را برای قهرمانان این استان برگزار کند و در این راستا نیز فدراسیون حمایت خواهد کرد.
شادی پریدر در ادامه به وجود ظرفیت های خوب در همکاری هیأت با شهرداریها و آموزش و پرورش اشاره کرد و اذعان داشت: برای ایجاد همکاری، برقراری ارتباط ضروری است.
وی یادآور شد: فدراسیون با نهادهای مختلفی همچون وزارت آموزش و پرورش، سازمان زندانها و شهرداریها تفاهمنامه همکاری منعقد کرده و در آینده نیز با هر نهادی که خواهان همکاری باشد، تعامل نموده و تفاهمنامه خواهد بست.
رییس فدراسیون شطرنج بر لزوم برگزاری مجامع عمومی سالیانه در تمامی استانها تأکید کرد و گفت: برپایی این نوع مجمع ها امکان خوبی برای بررسی وضعیت هیأت ها است.
257 251




نظر شما