مذاكرات اسلام آباد

آسیب جنگ به کسب و کارهای حوزه فرهنگ و هنر/ کنسرت‌ها فعال می‌شود+فیلم

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کسب و کارهای حوزه فرهنگ و هنر، حتی پیش از جنگ از دو سه ماه پایان سال گذشته دچار آسیب شد. ضرورت داشت پس از جنگ به لحاظ تاب‌آوری اجتماعی و فعالیت این کسب و کارها از منظر مخاطب و اشتغال هنرمندان، فعال شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایرنا، مهدی شفیعی گفت: این مساله در دستور کار قرار گرفت و در حوزه تئاتر، تماشاخانه‌های دولتی و خصوصی فعال هستند و چراغ‌شان روشن است. بسیاری هم مخاطبان استقبال کرده‌اند حتی بیش از شرایط عادی اکنون ما با مخاطب مواجه هستیم.

وی افزود: در حوزه تجسمی هم گالری‌ها با نگاه به بحران‌ها و جنگ، یکی یکی در حال فعال شدن است و جای خوشبختی و خوشحالی دارد، هر چند که نیاز به حمایت و توجه در هر دو حوزه وجود دارد.

کنسرت‌ها فعال می‌شود

شفیعی درباره حوزه موسیقی نیز بیان کرد: موسیقی‌ در حوزه کنسرت‌ها که بخش‌ خصوصی دارد فعالیت خود را شروع می‌کند هر چند اینترنت بسیار امر مهمی برای کنسرت‌های بزرگتر است و مخاطب باید آگاه و جذب شود که روزهای پیش‌رو با فعال شدن اینترنت، کنسرت‌ها با شور و حال و حضور هنرمندان و مخاطب فعال می‌شود.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره انتخاب اتابک نادری به عنوان مدیرکل هنرهای نمایشی اظهار کرد: جای تشکر از رضا مردانی دارد که در شرایط خاصی مدیریت آنجا را پذیرفتند و بسیار دوندگی کردند. نادری چند ویژگی دارد. هنرمند شناخته‌ شده‌ در حوزه‌های مختلف و در تئاتر با پیشینه بسیار خوبی است. با فرآیندهای تولید تئاتر آشناست و کارمند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که از وی درخواست شد در این شرایط برگردد.

او افزود: در حوزه تئاتر در این یک دهه اخیر اخیر تحولات زیادی رخ داده است؛ هم به لحاظ زیرساختی و هم فرآیندهای تولیدی. بخشی از اینها بسیار اتفاقات خوبی بود اما همزمان با آنها لوازم حقوقی و ساختاری‌اش پیش نرفته است. این نیاز به یک بازنگری دارد.

وی گفت: همینطور در حوزه استان‌ها نیاز به تقویت ظرفیت استانی ما و انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها و فعالیت استانی و توجه به تولیدات مرتبط وجود دارد که اتابک نادری در این حوزه کار کرده و تخصص دارد. همینطور ظرفیت بین‌المللی تئاتر ما، تئاتر ما تقریبا در منطقه بی‌نظیر است و ظرفیت‌های خیلی خوبی دارد.

شفیعی ادامه داد: همکاری‌های مشترک با کشورهای پیرامونی و جغرافیای بزرگ فارسی در حوزه تولید و مراودات بسیار اهمیت دارد. امید دارم شرایط به گونه‌ای پیش برود که با حضور اتابک نادری این ظرفیت‌ها را فعال کنیم.

59243

کد مطلب 2214699

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =

آخرین اخبار