مذاكرات اسلام آباد

بیانیه وزارت خارجه هند درباره وضعیت تنگه هرمز

وزارت امور خارجه هند اعلام کرد که از تمام تلاش‌ها برای حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها در تنگه هرمز حمایت می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، در پی ادامه تنش‌ها در تنگه هرمز  سخنگوی وزارت امور خارجه هند امروز (سه‌شنبه) در بیانیه‌ای ضمن درخواست برای توقف درگیری‌ها تصریح کرد: آماده‌ایم از تمام تلاش‌ها جهت یافتن راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای وضعیت تنگه هرمز حمایت کنیم.

به روایت ایسنا، روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز گذشته از تلاش مذبوحانه آمریکا برای عبور کشتی‌های خود از تنگه هرمز برخلاف آتش‌بس کنونی میان دو طرف خبر داد.

ارتش روز دوشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ناوشکن‌های ایالات متحده آمریکا با خاموش کردن رادارهای خود در دریای عمان، قصد نزدیک شدن به تنگه هرمز را داشتند که بلافاصله پس از روشن کردن رادارهایشان، کشف و با اخطار رادیویی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مخاطرات نقض آتش‌بس مواجه شدند.  

در ادامه این اطلاعیه آمده است: دلاورمردان ارتش پس از بی‌توجهی ناوشکن‌های آمریکایی در اخطاری مجدد، صراحتا اعلام کردند که هرگونه تلاش برای ورود به تنگه هرمز، نقض آتش‌بس تلقی می‌شود و با واکنش نیروهای دریایی مواجه خواهد شد.

روابط عمومی ارتش همچنین خاطرنشان کرد که به دنبال بی‌توجهی ناوشکن‌های آمریکایی- صهیونی به اخطار اولیه، نیروی دریایی ارتش با شلیک تیرِ اخطار موشک‌های کروز، راکت و پهپادهای رزمی در حوالی شناورهای دشمن متجاوز، هشدار داد که مسئولیت و عواقب مخاطره آمیز این‌گونه اقدامات، متوجه دشمن متخاصم خواهد بود.

در پی این اقدام آمریکا، سردار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز  در برنامه‌ای تلویزیونی تصریح کرد: هر نوع ترددی که بخواهد در تنگه هرمز انجام شود، اگر از سوی دشمن باشد با پاسخ قاطع و کوبنده مواجه خواهد شد. اگر هم کشتی‌های دیگری باشند که بخواهند تردد کنند، باید با اجازه جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح ما این تردد را انجام دهند تا امنیت‌شان تأمین شود.

315

کد مطلب 2214714

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =

آخرین اخبار