مذاكرات اسلام آباد

سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: نیروهای مسلح ایران هیچ‌گونه عملیات موشکی و پهپادی علیه کشور امارات انجام نداده‌اند/ تا الان برابر امارات کوتاه آمده‌ایم

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: چنانچه تاکنون در برابر جوسازی و کمک شما به دشمنان امت اسلامی و ایران، کوتاه آمده‌ایم، صرفاً به خاطر امنیت و رعایت حال برادران و خواهران مسلمان خود در آن کشور بوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پی برخی حملات به بخش‌هایی از امارات، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا اعلام کرد که نیروهای مسلح ایران در روزهای گذشته هیچ‌گونه عملیات موشکی و پهپادی علیه کشور امارات انجام نداده‌اند. چنانچه اقدامی صورت می‌گرفت، با قاطعیت و صراحت آن را اعلام می‌کردیم؛ لذا گزارش وزارت دفاع آن کشور به‌طور مطلق تکذیب می شود و عاری از هرگونه صحت است.

‌بنا بر روایت فارس، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا ادامه داد: به مسئولان و دولتمردان امارات اعلام می‌گردد، کشور شما نباید به‌عنوان یک سرزمین اسلامی، لانهٔ آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها و نیرو و تجهیزات نظامی آن‌ها قرار گیرد و به جهان اسلام و مسلمانان، خیانت کند. شما نباید در دام و تلهٔ آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها خود را گرفتار سازید و به جای مقابله با کفار و مشرکین و عدم هرگونه همکاری با آن‌ها ملت مسلمان ایران را مورد هجوم رسانه‌ای ناجوانمردانه، تهمت‌های ناروا و جوسازی قرار دهید.

​او ادامه داد: با کمال تأسف باید گفت کشور امارات امروز به یکی از پایگاه‌های اصلی آمریکایی و صهیونیستی به‌عنوان دشمنان جهان اسلام و عامل اصلی ناامنی در منطقه، تبدیل گردیده است و محل استقرار بخش عمده‌ای از نیرو و تجهیزات نظامی آن‌ها شده است. با جوسازی، تهمت زدن و مظلوم‌نمایی، نمی‌توان مشکلی را حل کرد و فضای بین‌المللی را مخدوش نمود.

​سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا افزود: چنانچه تاکنون در برابر جوسازی و کمک شما به دشمنان امت اسلامی و ایران، کوتاه آمده‌ایم، صرفاً به خاطر امنیت و رعایت حال برادران و خواهران مسلمان خود در آن کشور بوده است. هشدار می‌دهیم اگر از خاک امارات، اقدامی علیه جزایر ایرانی، بنادر و سواحل کشور ما صورت پذیرد، پاسخ کوبنده و پشیمان‌کننده خواهیم داد.

۲۹۲۹

کد مطلب 2214999

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =

آخرین اخبار