مذاكرات اسلام آباد

مردجوان در دادسرا دلیل قتل پدر و مادر و خواهرش را اعلام کرد

جمعه گذشته به پلیس خبر رسید که مردی جوان به دنبال اختلاف با خانواده‌اش در اقدامی جنون‌آمیز و با ضربات چاقو، پدر، خواهر و مادرش را مجروح کرده است.

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جوان نوشت: در این حادثه پدر و خواهر متهم در دم جان باختند اما مادرش به بیمارستان منتقل شد. تا اینکه با گذشت 4 روز از این ماجرا زن میانسال نیز جان باخت و آمار قربانیان این قتل‌عام خانوادگی به 3 نفر رسید.

متهم که پس از این حادثه دست به خودکشی زده اما زنده مانده بود در بازجویی‌ها با اعتراف به قتل به بازپرس رضا اعلایی گفت: «من با پول‌هایی که حاصل کارم بود خانه‌ای خریدم اما در اختیار پدرم بود، مدتی قبل بیکار شدم و با همسرم اختلاف پیدا کردم او هم قهر کرد و رفت. من از پدرم خواستم خانه‌ام را پس بدهد تا با همسرم در آن زندگی کنیم اما پدرم مخالفت کرد و من هم او را زدم. مادر و خواهرم قصد میانجی‌گری داشتند که آنها را هم زدم.» 

بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی پایتخت، دستور بررسی اظهارات او و تحقیقات بیشتر را صادر کرده است. 

17302

کد مطلب 2215566

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین