مذاكرات اسلام آباد

قیمت روغن دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ / پاسخ رسمی به یک پیشنهاد جنجالی

در حالی که پیشنهاد افزایش قیمت روغن خوراکی مطرح شده بود، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد با این درخواست موافقت نشده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حذف ارز ترجیحی و در ادامه جنگ تحمیلی سوم نرخ تورم را در بازار کالاهای اساسی را افزایش داده است.

مهر نوشت: بر اساس گزارش مرکز آمار ایران نرخ تورم نقطه به نقطه اسفند ۱۴۰۴ نسبت به اسفند ۱۴۰۳ در ردیف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها ۱۱۳.۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد. این عدد برای خوراکی‌ها ۱۱۲.۵ درصد، نان و غلات ۱۴۰ درصد، روغن و چربی‌ها ۲۱۹ درصد، پنیر، شیر و تخم‌مرغ ۱۱۶.۸ درصد و... بوده است. این تورم ۳ رقمی بدون بروز پیامدهای جنگ و آسیب‌های آن به صنایع بالادستی، بوده و برای ۳ ماهه دوم سال ۱۴۰۵ نرخ تورم مواد غذایی قطعا عدد بزرگتری خواهد بود.

در پی پیشنهاد افزایش قیمت روغن از سوی انجمن صنفی روغن نباتی ایران به دلیل افزایش نرخ تولید، این موضوع از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان رد شد.

قرار بود به منظور جبران هزینه خرید روغن خام از تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه، نرخ فروش انواع محصولات روغن خانوار از ۱۰ تا ۱۶ درصد و انواع محصولات صنف و صنعت از ۵ تا ۱۶ درصد افزایش پیدا کند که منتفی است.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2216588

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین