مذاكرات اسلام آباد

نیمی از مددجویان امداد در زنجان را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه بیش از ۳۲ هزار خانوار زیر پوشش خدمات این نهاد قرار دارند، گفت: از این تعداد، سهم زنان سرپرست خانوار به ۱۷ هزار و ۵۶۷ خانواده می‌رسد که حمایت و توانمندسازی آنان در صدر اولویت‌های کاری ما قرار دارد.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، جعفر روشن‌سرشت با اشاره به تغییر رویکرد اساسی در کمیته امداد تصریح کرد: دیگر تمرکز صرف بر حمایت‌های معیشتی جوابگو نیست؛ راهبرد اصلی، توانمندسازی مددجویان و ایجاد درآمد پایدار برای آنان از طریق فراهمسازی فرصت‌های شغلی و توسعه طرح‌های اشتغال است.

وی با تأکید بر اینکه استقلال اقتصادی خانوارهای تحت حمایت، یکی از کلیدی‌ترین اهداف این نهاد محسوب می‌شود، افزود: در این مسیر، خدمات متنوعی شامل ارائه تسهیلات اشتغال، آموزش‌های مهارتی، حمایت‌های معیشتی و مهم‌تر از همه، پوشش بیمه تأمین اجتماعی در نظر گرفته شده است تا مددجویان بدون دغدغه آینده، گام به سمت خودکفایی بردارند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در ادامه با اشاره به نقش کلیدی بیمه اجتماعی در ایجاد امنیت روانی و اقتصادی خانواده‌های هدف، خاطرنشان کرد: واریز حق بیمه تأمین اجتماعی برای زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح‌های اشتغال، نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده آنان محسوب می‌شود که باعث می‌شود پس از طی یک بازه زمانی مشخص، ضمن برخورداری از مستمری تأمین اجتماعی و درآمد پایدار، به تدریج از چرخه حمایت کمیته امداد خارج شوند.

روشن‌سرشت در پایان با تأکید بر حرکت از «حمایت محض» به سمت «توانمندسازی هدفمند»، ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و خیرین، بتوان مسیر استقلال اقتصادی زنان سرپرست خانوار و سایر مددجویان را هموار کرد و سطح معیشت و کیفیت زندگی آنان را به نحو چشمگیری ارتقا داد.

کد مطلب 2216976

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =

آخرین اخبار