مذاكرات اسلام آباد

چهارمین «هم‌نوایی» اجرا می‌شود/آغاز تمرین ارکسترها در برج آزادی

برگزاری چهارمین رویداد «هم‌نوایی» در موزه هنرهای معاصر تهران، نشست «موسیقی و تاب‌آوری از رهگذر اسطوره» و آغاز تمرینات ارکسترها در برج آزادی از خبرهای امروز حوزه موسیقی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایرنا، چهارمین رویداد «هم‌نوایی» در قالب ویژه برنامه «موسیقی در موزه» یکشنبه (۲۷ اردیبهشت ماه) ساعت ۱۷ در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود.

در این برنامه با مدیریت اجرایی میلاد آقایی، نوازندگان؛ پارسا شکوفه، حامد رمضانیان (گیتار)، پریا یوسفی (کوبه‌ای) قطعاتی را در سرسرای موزه هنرهای معاصر تهران اجرا می‌کنند.

رویداد «موسیقی در موزه» با مدیریت اجرایی میلاد آقایی به عنوان یکی از برنامه‌های مرتبط با نمایشگاه «هنر و جنگ» از روز شنبه (۱۹ اردیبهشت‌ماه) در موزه هنرهای معاصر تهران آغاز شده است.

برنامه «موسیقی در موزه» با مشارکت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر و انجمن موسیقی ایران برگزار می‌شود و حضور علاقه‌مندان در این برنامه آزاد و رایگان است.

نشست «موسیقی و تاب‌آوری از رهگذر اسطوره»

ششمین نشست از سلسله نشست‌های «هنر و تاب‌آوری» با عنوان «موسیقی و تاب‌آوری از رهگذر اسطوره»، یکشنبه (۲۷ اردیبهشت‌ماه)، ساعت ۱۵ در کتابخانه موزه هنرهای معاصر تهران (خیابان کارگر شمالی، جنب پارک لاله) برگزار می‌شود.

در این نشست، سیاوش لطفی موسیقیدان و پژوهشگر به سخنرانی می‌پردازد و نسبت میان موسیقی و اسطوره را از منظر تاب‌آوری هنری مورد بررسی قرار می‌دهد.

این نشست در ادامه سلسله نشست‌های «هنر و تاب‌آوری» در سال ۱۴۰۵ تدارک دیده شده است. حضور برای عموم آزاد و رایگان است.

چهارمین «هم‌نوایی» اجرا می‌شود/آغاز تمرین ارکسترها در برج آزادی

آغاز تمرینات ارکسترها در برج آزادی

با هدف تقویت حیات موسیقی در فضای فرهنگی کشور، از روز جمعه (۲۵ اردیبهشت ماه)، تمرینات گروه‌های ارکستر در سالن‌های تخصصی مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی از سر گرفته شد.

پس از وقفه‌ اجباری تمرینات در دوران جنگ و بازگشت دوباره‌ فعالیت‌ها بلافاصله پس از اعلام آتش‌بس، اکنون بار دیگر موسیقی در این سالن‌ها طنین‌انداز شده است.

در همین راستا، گروه «ارکستر ایرانی به یاد خالقی» با سرپرستی محمدرضا عزیزی و گروه موسیقی «آوای دف» به سرپرستی مهدی غلامی، فعالیت‌های تمرینی خود را در این مجموعه آغاز کرده‌اند. این بازگشت، بخشی از برنامه‌های برج آزادی برای حمایت از گروه‌های ارکستر و تقویت فضای هنری در سالن‌های تمرین این مجموعه است که نویدبخش اجرای آثار ماندگار و تلاقی تجربه‌های ارزشمند موسیقی در تهران است.

59243

کد مطلب 2220093

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین