عکس | تنها کسی که می توانست با علی دایی شوخی کند!

جواد نکونام مهم‌ترین چهره تیم ملی در کمپین صعود به جام جهانی ۲۰۱۰ محسوب می‌شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ اوج فوتبال نکونام، دورانی است که او پس از درخشش در جام جهانی ۲۰۰۶ به باشگاه اوساسونا رفت و در این تیم اسپانیایی تبدیل به یکی از مهره‌های اصلی و حتی یکی از چهره‌های مورد توجه لالیگا شد؛ یک هافک دفاعی پرنفس با سبک و استایل بازی ساده و قدرت بی مانند در سرزنی و نرخ فوق‌العاده در گلزنی با ضربات ایستگاهی.

به گزارش ورزش سه، نکونام در دوره‌ای که علی دایی هدایت تیم ملی را بر عهده داشت، با بازوبند کاپیتانی اخت شد و تا پایان فوتبالش به عنوان رکورددار پوشیدن این پیراهن، آن را از بازوی چپش خارج نکرد.

این جلد روزنامه، مربوط به اولین بازی ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ و دیدار با عربستان در شهر ریاض است؛ مسابقه‌ای که تک گل ایران را جواد نکونام به ثمر رساند و شاگردان علی دایی با نتیجه ارزشمند ۱-۱ از بیرون آمدند؛ نتیجه‌ای که امیدها را برای صعود به جام جهانی افزایش داد، اگرچه عربستان در بازی برگشت با شکست دادن ایران باعث تغییر در کادر فنی و رخ دادن اتفاقاتی شد که در نهایت جلوی صعود تیم ملی به تورنمنت آفریقای جنوبی ۲۰۱۰ را گرفت.

2452477

از زمان برداشتن این عکس ۱۸ سال می‌گذرد و دایی و نکونام هر دو همچنان جزو چهره‌های مهم، تاثیرگذار و مورد علاقه در فوتبال ایران محسوب می‌شوند. نکونام در این عکس با هم‌بازی سابق خودش در تیم ملی که تبدیل به سرمربی‌اش شده، شوخی می‌کند و این لحظه توسط رضا سعیدی‌پور، عکاس آن روزهای روزنامه دنیای فوتبال ثبت شده است.

این تصویر نشان از وجود فضایی خوب در تیم ملی را می‌دهد و انرژی جالبی همراه خود دارد. البته در آن زمان بازیکنان پرسابقه‌تری مثل مهدی مهدوی‌کیا و سپس کریم باقری هم در بین بازیکنان تیم ملی بودند اما نکونام آرام آرام قدرت را در میان بازیکنان در دست می‌گرفت.

تیتر روی جلد هم قسمتی از شعر یک ترانه مشهور است که همیشه برای تیم ملی ایران کار می‌کند: با هم پشت ما کوهه...

258 258

کد مطلب 2221843

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۰۲:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
    0 0
    دایی همیشه برای ملت ایران محبوب است
  • مبین IR ۰۳:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
    0 0
    فضا اینقدر صمیمی بود ما نتونستیم به جام جهانی برویم چون بچها دوست داشتن بماند وباهم شوخی کنند حتی اینقدر صمیمی بود تو تهران به عربستان باختیم
  • IR ۰۵:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
    0 0
    علی دایی کیه؟
  • شاهان IR ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
    0 0
    الان این ها باید در راس فدراسیون، علی آقا دایی تو ARFC کرسی داشت(سواد، زبان و مشهوریت رو داره)بعد از خدتحتفظی از فوتبال و مربی گری محبوب تر هم شده و سرمربی تیم ملی بودند، نه آقایان تاج، ممبینی و قلعه نوعی تیم ملی دستش بود، اونوقت در داخل هم محبوب میشد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین