مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۰
نهج‌البلاغه «روان» شد

کتاب «نهج‌البلاغه جوانان» اثر محمدحسین دانشوند توسط انتشارات «نشان صبح» منتشر شد. این اثر با هدف آشنایی زودهنگام و آسان‌تر نسل جوان با معارف علوی، ساختار سنتی خطبه‌ها و نامه‌ها را به یک سیر منطقی و موضوعی تبدیل کرده و تلاش می‌کند با زبانی روان و بهره‌گیری از پانوشت‌های تحلیلی، مفاهیمی چون عدالت، اخلاق و مسئولیت‌پذیری را بدون تکلف‌های ساختاری به مخاطب معاصر ارائه دهد.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، یکی از چالش‌های همیشگی در مواجهه با متون کلاسیک و ارزشمندی همچون نهج‌البلاغه، سنگینی مفاهیم فلسفی و ساختار زبانی آن برای مخاطبان کم‌سن‌وسال‌تر است؛ مسئله‌ای که گاه باعث می‌شود مطالعه این کتاب گران‌بها تا سنین پختگی به تأخیر بیفتد.

کتاب «نهج‌البلاغه جوانان» با درک این خلاء، به عنوان یک پل ارتباطی میان نسل امروز و کلام امیرالمؤمنین علی (ع) تدوین شده است.این اثر که به قلم محمدحسین دانشوند نگاشته شده و از سوی انتشارات نشان صبح روانه بازار نشر شده است، یک بازنویسی صرف نیست، بلکه نوعی بازآفرینی ساختاری به شمار می‌رود.

بنابر روایت فارس، نویسنده در این کتاب با حفظ وفاداری کامل به متن و معنای اصلی، از چیدمان سنتی (تفکیک خطبه‌ها، نامه‌ها و کلمات قصار) فاصله گرفته و گزیده‌ها را بر اساس یک سیر منطقی، آموزشی و روایی در کنار هم قرار داده است.در این ساختار جدید، مفاهیم کلیدی و کاربردی زندگی امروز مانند اخلاق، خودسازی، عدالت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی با بهره‌گیری از نمونه‌های تاریخی و تجربه‌های ملموس چیده شده‌اند.

همچنین وجود پانوشت‌های توضیحی مستند که برگرفته از دیدگاه‌های اندیشمندان دینی است، به فهم دقیق‌تر مطالب کمک می‌کند و مانع از خوانش سطحی کلام علوی می‌شود.

ناشر این اثر تأکید دارد که «نهج‌البلاغه جوانان» علاوه بر مطالعه فردی، به دلیل ساختار گام‌به‌گام و روان خود، قابلیت کاربرد در کلاس‌های پرورشی، حلقه‌های معرفتی و گفتگوهای تربیتی خانواده‌ها را داراست. علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به این سامانه مراجعه کنند.

کد مطلب 2222408

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین