۰ نفر
۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۵
بیرانوند زیر نظر مصری‌های ایکس!

کاربران مصری شبکه اجتماعی ایکس کری خوانی‌ را برای بیرو شروع کردند!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم ملی ایران در سومین بازی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ باید برابر مصر قرار بگیرد. باتوجه به وضعیت جام جهانی ۲۰۲۶، مصاف ایران و مصر تا حدود زیادی سرنوشت تیم‌های صعودکننده به دور حذفی را مشخص می‌کند و برای همین حساسیت بالاتری نسبت به مسابقه بلژیک و نیوزیلند دارد. کاربران مصری در شبکه اجتماعی ایکس – توییتر سابق - درحال تحلیل تیم ملی ایران هستند و حالا از شب گذشته همه توجه‌ها به علیرضا بیرانوند جلب شده است.

بیرانوند با حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ برای سومین دوره متوالی درون دروازه تیم ملی ایران قرار می‌گیرد و مجموعا طی این ۳ دوره عملکرد نسبتا خوبی را از خود به‌جا گذاشته است. کاربران مصری با بازنشر پنالتی رونالدو مقابل بیرانوند درحال تمجید از دروازه‌بان تیم ملی ایران هستند و از سوی دیگر او را تهدید هم می‌کنند.

یکی از کاربران مصری نوشت: "این دروازه‌بان یک ‌هیولاست. باورم نمی‌شود پنالتی رونالدو را به‌راحتی گرفت. به‌نظرم گل زدن به او کار ساده‌ای نیست."

یکی دیگر از کاربران مصری در جواب به کاربری که درحال تمجید از بیرو بود، گفت:"پنالتی رونالدو را گرفت؟ خب بگیرد. ما محمد صلاح را داریم و او برای ما گل می‌زند. دروازه‌بان ایران باید از صلاح بترسد."

۲۵۷ ۲۵۱

کد مطلب 2223236

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین