به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی تاج پس از حضور در نشست تخصصی فرایند آمادهسازی تیم فوتبال امید جهت شرکت در بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا در وزارت ورزش و جوانان، گفت: جلسه خیلی خوبی با وزیر ورزش و معاونان ایشان و سرمربی تیم ملی امید برای آمادگی این تیم داشتیم. حدود ۱۱۶ روز دیگر بازیهای آسیایی ناگویا شروع میشود و فدراسیون بهطورجدی دنبال کسب مدال در این رقابتهاست.
وی افزود: تیم هم در حال آمادگی است و شرایط خیلی خوبی در اردوی تیم ملی امید وجود دارد. این تیم ۱۴ روز در اردوست. تمام مسئولیت تیم ملی امید بر عهده فدراسیون فوتبال است و همین امر کمک کرده تا اردوهای خوبی را برای تیم ملی تدارک ببینیم.
رئیس فدراسیون یادآور شد: در گذشته معمولاً ۷ - ۸ روز قبل از مسابقات تیم ملی امید را تشکیل میدادیم اما حالا بیش از ۱۰۰ روز باقیمانده است و اردوهای خارجی خوبی را هم پیشبینی کردهایم تا تیم ملی امید خیلی خوبی که سرحال و قبراق باشد و در شأن جمهوری اسلامی بازی کند در اختیار داشته باشیم.
257 251



نظر شما