رتبه اول خراسان رضوی در توسعه زیرساخت‌های پایدار

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی از اجرای طرح‌های توسعه زیرساختی در سال۱۴۰۵ خبر داد و گفت: با هدف‌گذاری صورت‌گرفته، رتبه اول در کل کشور با افزودن ۱۰۹۹هکتار به مجموع اراضی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به خراسان رضوی اختصاص یافت.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، جعفر فرشچی‌طوسی در نشست شورای معاونان و مدیران شرکت با تشریح اقدامات این مجموعه درزمینه تحقق شعار اعلامی قائد شهید امت در سال گذشته (سرمایه‌گذاری برای تولید) اظهار کرد: سیاست کلان ما در شهرک‌ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی، تأمین بستر امن و زیرساخت‌های پایدار برای صنعتگران و کارآفرینان است تا مسیر توسعه تولید در استان و کشور هموارتر شود.
وی با اشاره به تداوم نهضت توسعه شهرک‌های صنعتی در نقاط مختلف استان افزود: در سال۱۴۰۴ با پیگیری‌های مستمر، توسعه سه شهرک و ناحیه صنعتی شامل «توس»، «کاویان» و «مشهد۵» نهایی و اجرایی شد که این اقدام گامی مهم درراستای تقویت تمرکز صنعتی استان به شمار می‌رود.
فرشچی‌طوسی با اعلام جزئیات آماری این تحولات زیرساختی گفت: در مجموع با اجرای این طرح‌های توسعه، ۱۰۹۹‌هکتار به مجموع کل اراضی در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی افزوده شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با اعلام رتبه چهارم کشوری در توسعه اراضی عملیاتی ادامه داد: از این میزان، ۱۱۵ هکتار در فاز عملیاتی شهرک‌ها قرار گرفته است؛ همچنین بخش ویژه‌ای از این اراضی شامل ۲۰.۵ هکتار به‌طور خالص به پهنه‌های زمین صنعتی اختصاص یافته که بخشی از این توسعه، به‌طورویژه و با نگاه استراتژیک در «شهرک صنعتی خادم‌الرضا(ع)» به بهره‌برداری رسیده است تا نیاز مبرم واحدهای تولیدی در این منطقه تأمین شود.
وی با تأکید راهکار عملی رهنمود رهبر معظم انقلاب «‌سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی‌»، توسعه متوازن تولید در شهرک‌های صنعتی را رویکرد اصلی این شرکت دانست و تصریح کرد: اولویت اقتصاد مقاومتی در شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی و کشور، فراهم‌سازی امکانات زیربنایی اولیه به‌ویژه زمین موردنیاز برای سرمایه‌گذارانی است که به‌دنبال راه‌اندازی یا توسعه طرح‌های صنعتی خود 
هستند.

کد مطلب 2225931

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =

آخرین اخبار