عماد نجار: امروز19 روز از تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه می گذرد و اگر چه مقاومت در غزه با فشار شدیدی مواجه است اما اینگونه نیست که در برابر این حملات وحشیانه واکنشی انجام نگرفته باشد.
با آنکه گفته شد حمله به غزه مانع از ادامه شلیک موشکی به مستعمره های اسرائیلی خواهد شد و ساختار مقاومت درروزهای نخست حمله نابود می شود اما تحولات روزهای بعد نشان داد که شلیک موشکی به مستعمره های اسرائیلی و مقاومت در برابر نظامیان اسرائیلی افزایش یافت و وارد مرحله ای جدیدی شد و نوع تاکتیک دفاعی مقاومت به حملات بازدارنده تغییر یافت .
از سویی دیگر مستعمره هایی هدف شلیک موشکی قرار گرفتند که تا پیش از این در تیررس مقاومت قرار نداشتند. هدف قرار دادن پایگاه نیروی هوایی اسرائیل در نزدیکی تل آویو و نیز حملات موشکی به بئرالسبع ( 37 کیلومتری غزه و در 25 کیلومتری پایگاه هسته ای دیمونا ) از دستاوردهای جدید مقاومت در جنایت غزه به شمار می رود.
براساس این گزارش ، در حملات موشکی رزمندگان فلسطینی سازمانها و وزارتخانه های رژیم صهیونیستی در شهرکهای صهیونیست نشین تعطیل شد وبرخی از این وزارتخانه ها به حالت آماده باش در آمد . حقیقت این است که سران اسرائیل چنین مقاومتی را تصور نمی کردند که پس از 2 سال محاصره کامل غزه و هجومی همه جانبه از هوا ، دریا و زمین با چنین مقاومت سرسختانه ای مواجه شوند.
آنها به هیچ وجه گمان نمی بردند که این جنگ نابرابر وارد هفته سوم شود و با به شهادت رسیدن بیش از 1000 نفر که 300 نفر آن کودک بودند مردم فلسطین همچنان با حمایت از دولت قانونی حماس به مقاومت ادامه دهند .
اما این جنگ نابرابر روی دیگری هم داشت. مردم غزه با توجه به پیامک و اعلامیه هایی که به آنها نسبت به ترک منطقه هشدار داده شده بود ، در کنار مبارزان فلسطینی ایستادگی کردند و با سلاحهای دست ساز و ساده خود به خوبی توانستند ضرباتی را به پیکره سیستم دولتی و نظامی این رژیم وارد کنند تا حدی که موج اعتراضات در شهرکهای صهیونیست نشین افزایش یافت.
تمامی مراکز ، سازمانها و وزارتخانه ها و شهرکهای صهیونیست نشین در اطراف غزه که در تیررس موشکهای مبارزین فلسطینی هستند به حالت تعطیل درآمد و همچنین ساکنان آنها یا فرار کرده و یا به پناهگاهها رفتند و در کل سیستم شهری از حالت عادی خارج شده است.
حقیقت این است که روحیه مستعمره نشینان در برابر مسائل امنیتی بسیار آسیب پذیر است و این در حالی است که ساکنان این شهرکها با هدف رسیدن به وعده های دروغین رژیم اسرائیل و همچنین رفاه و زندگی راحت تر موطن اصلی خود را در دیگر نقاط دنیا ترک کردند. اینان تا چه حد حاضر به تحمل این شرایط هستند کسانی که به دلیل تعطیلی مدارس از تحصیل عقب مانده اند یا مشکلات حمل و نقل که با بسته شدن وزارت مربوطه بروز پیدا کرد و یا اینکه وزارت صنایع و تجارت شهرکهای اسدود ، عسقلان ، نتیفوت، اوفاکیم و بئرسبع تا چه زمانی میخواهند با تلفن گویا پاسخگو باشند .
وزارتخانه های بهداشت و دادگستری و داخلی نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند .بیش از 60 کشته و حدود 200 زخمی موجی از نارضایتی در اسرائیل به پا کرد ، این اعتراضات مردمی به همراه تنفر مردم جهان نسبت به رژیم اشغالگر باعث شد تا یهودیانی که در امریکا دست به راهپیمایی زدند پاسپورت های اسرائیلی خود را به آتش کشیده تا انزجار خود را در قبال این تجاوزات اعلام کنند . کارشناسان اسرائیلی و امریکایی براین باورند که چنانچه رژیم اشغالگر به همین روش خود ادامه دهد تا سال 2020 بیشتر نمی تواند به حیات خود ادامه دهد .
نظر شما