به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «مهدی جلوخانی» مدیرکل دامپزشکی استان قزوین اظهارکرد: در راستای اجرای برنامه های دفتر بهداشت، پیشگیری و مدیریت بیماری های طیور سازمان دامپزشکی کشور و با هدف پیشگیری و کاهش میزان شیوع عفونت های ناشی از آدنوویروس ها از جمله بیماریهای IBH و HHS در مزارع مرغ مولد استان، تمامی واحدهای مرغ مادر استان در سال ۱۴۰۴ تحت پوشش برنامه واکسیناسیون آدنو ویروس قرار گرفت.
جلوخانی افزود: در سال ۱۴۰۴ بالغ بر یک میلیون و ۶۰۰هزار دز واکسن آدنوویروس طبق دستورالعمل های ابلاغی در مزارع صنعتی مرغ مادر استان با هدف ایجاد ایمنی مطلوب در مزارع مرغ مولد و جوجه های یکروزه تولید شده در این مزارع تزریق شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین تصریح کرد: بیماری IBH و HHS ناشی از آدنوویروس ها از جمله بیماریهای مهم و استراتژیک در صنعت طیور بوده که در صورت آلودگی گله های مرغ مادر و انتقال عفونت و ویروس عامل بیماری به جوجه های یکروزه، منجر به بروز تلفات و خسارات اقتصادی در مزارع مرغ گوشتی و تخمگذار می شود.
جلوخانی تاکیدکرد: اجرای کامل برنامه واکسیناسیون مزارع مولد به همراه رعایت اصول امنیت زیستی در مزارع صنعتی طیور، نقش بسزایی در پیشگیری و کنترل بیماری دارد.




نظر شما