دستگیری سه حفار غیرمجاز در طارم‌سفلی

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین از دستگیری سه حفار غیرمجاز در پی عملیات یگان حفاظت و عوامل انتظامی در منطقه طارم‌سفلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سرهنگ «محمدجواد آزاد» فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان قزوین با اشاره به عملیات دستگیری حفاران غیرمجاز در منطقه طارم‌سفلی اظهارکرد: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر انجام حفاری غیرمجاز به قصد کشف اشیای تاریخی در یکی از روستاهای منطقه طارم بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان قزوین افزود: پس از تأیید صحت گزارش و انجام رصدهای اطلاعاتی، تیمی متشکل از پرسنل یگان حفاظت میراث‌فرهنگی با همکاری عوامل انتظامی به محل مورد نظر اعزام شدند و پس از شناسایی دقیق محل و طی یک عملیات تعقیب و مراقبت،  سه نفر از حفاران غیرمجاز را حین ارتکاب جرم دستگیر کردند.

وی خاطرنشان کرد: در این عملیات، تمامی اقلام، تجهیزات و ادوات حفاری متهمان ضبط و توقیف شد و افراد دستگیر شده نیز پس از تشکیل پرونده مقدماتی، جهت سیر مراحل قانونی و صدور حکم به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.

سرهنگ آزاد در پایان با تأکید بر هوشیاری دائم نیروهای یگان حفاظت در صیانت از آثار تاریخی بیان کرد: هرگونه اقدام به حفاری غیرمجاز برای دستیابی به آثار تاریخی جرم محسوب شده و طبق قانون با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان قزوین تصریح کرد: از هم‌استانی های عزیز تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در اطراف محوطه‌های تاریخی مراتب را جهت پیگیری و اقدام لازم به شماره شبانه روزی ۳۳۲۳۶۹۶۶ مرکز فرماندهی یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان اعلام کنند.

کد مطلب 2227663

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

آخرین اخبار