۰ نفر
۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۸

ابوعبیده: پرونده حساب با دشمن همچنان باز خواهد ماند

ابوعبیده: پرونده حساب با دشمن همچنان باز خواهد ماند

سخنگوی نظامی گردان‌های شهید عزالدین القسام با انتشار پیامی، ضمن تأکید بر تداوم مسیر مقاومت، اعلام کرد که ترور فرماندهان این جنبش موجب تضعیف آن نخواهد شد و جنایت‌های رژیم صهیونیستی مسوولیت سنگینی را متوجه میانجی‌ها و ضامنان توافق‌ها کرده است.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از شبکه الجزیره، سخنگوی نظامی گردان‌های شهید عزالدین القسام با انتشار پیامی، ضمن تأکید بر تداوم مسیر مقاومت، اعلام کرد که ترور فرماندهان این جنبش موجب تضعیف آن نخواهد شد و جنایت‌های رژیم صهیونیستی مسوولیت سنگینی را متوجه میانجی‌ها و ضامنان توافق‌ها کرده است.

بهگزارش ایرنا، ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد: «ما برابر دشمنی پست قرار داریم که هیچ حرمتی برای توافق‌ها قائل نیست، صحنه را به اشتباه خوانده و در برآوردهای خود دچار خطا شده است.»

وی افزود: پرونده حساب با دشمن همچنان باز خواهد ماند تا زمانی که بهای آن را به طور کامل بپردازد.

ابوعبیده با اشاره به سیاست ترور فرماندهان مقاومت، گفت: دشمن بزدل ما گمان می‌کند با ترور فرماندهان‌مان می‌تواند ما را تضعیف کند، اما خون آنها سوختی است که کشتی ما را برای عبور از دشواری‌ها به حرکت درمی‌آورد.

سخنگوی گردان‌های القسام همچنین اعلام کرد که «شهید عزالدین الحداد» فرمانده شهید گردان‌های القسام فرماندهی عملیات‌های دفاعی در منطقه شمال غزه را بر عهده داشت و در برنامه‌ریزی عملیات هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه ۱۴٠۲) نیز نقش‌آفرین بود.

وی تأکید کرد: فرماندهانی در میان ما باقی مانده‌اند که در میدان‌های نبرد و آمادگی پرورش یافته‌اند، تجربه‌ها به آنها پختگی بخشیده و جنگ‌ها آنها را صیقل داده است.

ابوعبیده جنایت‌های ترور و آنچه در نوار غزه در حال وقوع است را آزمونی برای میانجی‌ها و ضامنان آتش‌بس دانست و گفت: جنایت‌های ترور و تمامی جنایاتی که در غزه رخ می‌دهد، میانجی‌ها و ضامنان را در برابر لحظه حقیقت قرار داده است.

وی خواستار بسیج همه تلاش‌ها برای مهار رژیم صهیونیستی و وادار کردن آن به اجرای تعهداتش شد و افزود: دیگر سکوت و ایستادن در موضع بی‌طرفی قابل قبول نیست.

سخنگوی القسام همچنین از مقاومت لبنان تمجید کرد و اظهار داشت: «نیروهای مقاومت، دشمن را با رنج و شکست مواجه کردند و فرزندان لبنان حماسه‌ها آفریدند.»

وی افزود: «درود بر مقاومت سرافراز لبنان که دشمن را به زانو درآورد و حماسه‌های ماندگار رقم زد.»

ابوعبیده همچنین از همه طرف‌هایی که از فلسطین حمایت کرده‌اند قدردانی کرد و گفت: درود بر همه کسانی که در کنار فلسطین ایستادند و از آن حمایت کردند.

وی در ادامه از ملت‌ها و جریان‌های مختلف جهان اسلام خواست اختلافات را کنار بگذارند و گفت: «دعوت خود را به همه فرزندان امت، جریان‌ها و نیروهای آن تجدید می‌کنیم که اختلافات را کنار بگذارند و قطب‌نمای خود را به سمت دشمن اصلی امت اصلاح کنند.»

ابوعبیده در پایان خطاب به مردم غزه تأکید کرد: «بر ما حرام است که به خون شما و خون شهدا خیانت کنیم. ما نسبت به شما وفادار خواهیم ماند و همچنان فرزندان مجاهد خود را در آغوش شما حفظ خواهیم کرد.»

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2227855

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =

آخرین اخبار