۰ نفر
۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۲

رئیس اتاق بازرگانی قم در نشست هیئت نمایندگان اتاق:

امنیت اقتصادی بستر رشد سرمایه‌گذاری و رونق تولید است

امنیت اقتصادی بستر رشد سرمایه‌گذاری و رونق تولید است

رئیس اتاق بازرگانی قم گفت: امنیت اقتصادی و ثبات، بستر اصلی رشد سرمایه‌گذاری و رونق تولید است و بخش خصوصی باید با مدیریت مصرف انرژی، تطبیق با تحولات لجستیکی و کمک به آرامش بازار، تاب‌آوری اقتصاد را تقویت کند.

به گزارش خبرآنلاین،محمد ایرانی رئیس اتاق بازرگانی قم با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت زیرساخت‌های انرژی تصریح کرد: یکی از جدی‌ترین چالش‌های پیش روی صنایع در سال‌های پیش رو، ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق است؛ با توجه به کاهش ظرفیت‌های تولیدی و افزایش سالانه مصرف، پیش‌بینی می‌شود در فصول سرد و گرم سال، صنایع با محدودیت‌های جدی روبرو شوند. 
وی افزود: بازگشت به تراز مثبت انرژی فرآیندی زمان‌بر است و واحدهای تولیدی باید از هم‌اکنون راهکارهای جایگزین و بهینه‌سازی مصرف را در دستور کار خود قرار دهند تا تاب‌آوری آن‌ها در برابر قطعی‌های احتمالی افزایش یابد.

ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود به تغییرات ساختاری در حوزه لجستیک اشاره کرد و گفت: فعالان اقتصادی باید این واقعیت را بپذیرند که دوران حمل‌ونقل ارزان‌قیمت به پایان رسیده است؛ چرا که هزینه‌های کانتینری و حمل‌ونقل زمینی که پس از بحران‌های جهانی جهش یافت، دیگر به سطوح قبلی باز نخواهد گشت.
وی ادامه داد: این موضوع برای صنایعی که کالاهای حجیم با ارزش افزوده پایین تولید می‌کنند، یک تهدید جدی است؛ زیرا هزینه حمل، رقابت‌پذیری محصول را در بازارهای هدف به شدت کاهش می‌دهد.
رئیس پارلمان بخش خصوصی استان با تأکید بر اینکه امنیت بستر اصلی هر فعالیت اقتصادی است، خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان و تجار بیش از هر قشر دیگری از ثبات و آرامش جامعه نفع می‌برند، در شرایطی که فشارهای اقتصادی بر معیشت مردم افزایش یافته، وظیفه اخلاقی و حرفه‌ای بخش خصوصی این است که با مدیریت قیمت‌ها و جلوگیری از تلاطم‌های کاذب در بازار، به حفظ آرامش اقتصادی کمک کنند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران در پایان تأکید کرد: نگاه ما در اتاق بازرگانی باید کاملاً عمل‌گرایانه و به دور از حواشی باشد؛ اولویت اصلی ما ارائه مشاوره‌های مستدل به حاکمیت برای اصلاح فرآیندهای گمرکی و ارزی و همچنین تلاش برای توسعه صادرات از مسیرهای جایگزین و امن است تا اثرات تحولات منطقه‌ای بر اقتصاد استان به حداقل برسد.

کد مطلب 2228021

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

آخرین اخبار