نظر ویژه درباره تحریم/ تحریم برای چه کسانی نعمت است؟

کاربران خبرآنلاین درباره کسانی که معتقدند تحریم‌ها به سود کشور است، به بحث نشستند.

به گزارش خبرآنلاین، شرق در گزارشی به نگاه‌های مختلفی که نسبت به تحریم وجود دارد پرداخت. عمده افراد تحریم را یک مانع برای پیشرفت و توسعه کشورها می‌دانند. با این حال از نظر شرق هستند کسانی که طوری دیگر می‌اندیشند؛ عده‌ای معتقدند تحریم‌ها هیچ‌گونه اثر مخربی بر اقتصاد ایران نگذاشته است. آنها استدلال می‌کنند ایران با یافتن شرکای جدید تجاری و با تقویت ارتباط با هم‌پیمانان قدیمی خود توانسته آثار تحریم‌های اقتصادی را به حداقل ممکن برساند. آنها بر این باورند تحریم‌ها علیه ایران شکست خورده است؛ به عنوان نمونه این عده معتقدند ایران در فروش نفت خود توانسته از موانع تحریم‌ها عبور و با کسب مهارت‌های لازم، اثر تحریم‌های اقتصادی را خنثی کند.

عده‌ای نیز پا را فراتر گذاشته و تحریم‌ها را به منزله خیر و برکت برای اقتصاد ایران در نظر می‌گیرند. این افراد چنین می‌اندیشند که تحریم‌ها باعث اختلال در واردات کالا شده و در اثر کاهش واردات، فضا برای تولیدات داخلی مهیا شده و در ادامه افزایش تولید داخلی منجر به تقویت بنیه بنگاه‌های تولیدی، افزایش خودکفایی در تولید، رشد اشتغال و در نهایت مانع از خروج ارز شده است.

این موضوع سبب شد تا کاربران خبرآنلاین نظرات خود را با یکدیگر در میان بگذارند. در اولین واکنش کاربری نوشت: کسانی که می‌گویند تحریم نعمت است، بی‌راه نمی‌گویند، اینان عادت کرده‌اند خودشان را فراتر از ملت ایران بدانند. کاربر بعدی نوشت: یکی نیست بپرسد چرا ۲۰۰ کشور جهان دلشون نمی‌خواهد از این جور فرصت‌ها داشته باشند؟ کاربر سوم هم نوشت: در تحریم هیچ خیری نیست. اما کاربری در پاسخ به او نوشت:‌شاید برای مردم نداشته باشد اما برای دلالان دارد.

مخاطبی به نام «نصرت‌الله حیدری» تصریح کرد: از برکات تحریم چیزی حدود ۱۰ برابر شدن قیمت‌ها است. آن‌هایی که تحریم ها را فرصت و نعمت می‌دانند، تابلوی‌شان آشکارتر از آن است که مسئولان ذی‌ربط نشناسند، چرا برخورد اقدامی نمی‌شود، الله علم.

«مسعود» نوشت: « سلام تحریم درسته که براقتصاد و نیازهای روزمره مردم اثر زیادی داره اما چه کنیم ما ایرانی ها بعد از انقلاب به رشد و بلوغ فکری رسیده ایم که با وجود همه مشکلات می خواهیم استقلال داشته باشیم با این حال با دنیا تا جایی که امکان داشته چه ازطریق مذاکره و همکاری‌های منطقه ای همکاری کرده ولی چه کنیم طرف مقابل با کنار زدن نقاب تسلیم را خواستار است .آیا دیگر راهی غیراز مقاومت در مقابل این زورگویی‌ها مانده است. استقلال هزینه زیادی داره ولی رسیدن به آن کشور را واکسینه می‌کنه.» مخاطبی در پاسخ مسعود نوشت: عمر ما در جنگ و تحریم و گرفتاری تمام شد چرا دیگر کشورها چنین راه‌هایی را برای داشتن احساس استقلال انتخاب نکرده‌اند؟

«یوسف» نوشت: لعنت بر کاسبان تحریم. دیگری هم نوشت: مافیا تلاطم و بدبختی را برای مردم دوست دارند. کاربری به احمدی‌نژاد اشاره کرد و درباره این که چه کسانی تحریم را نعمت می دانند، پاسخ داد: احمدی‌نژاد گفته. تحریم به کام کاسبان تحریم و برادران قاچاقچی هست.

کاربری افزود: هیچ فضیلتی در تحریم و سختی کشیدن ناشی از تحریم نیست. تحریم را توسعه را سد می‌کند، اقتصاد را کوچک می‌کند، رفاه را از بین می‌برد. تحریم درد بی‌درمان است. یک کاربر با لحن انتقادی تاکید کرد: همچین می‌گویید چه کسانی می‌گویند تحریم خوب است، انگار این‌ها ما را تحریم کردند. نه عزیزم غربی‌ها ما را تحریم کردند.

متن کامل این گزارش و کامنت‌های کاربران را می‌توانید از این‌جا بخوانید.

۲۲۳۲۲۹

کد مطلب 2231020

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین