گفت‌وگوی امیر قطر و ترامپ درباره توافق احتمالی پیرامون ایران

دیوان امیری قطر اعلام کرد که امیر قطر در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور آمریکا، تازه‌ترین تحولات مربوط به تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه را بررسی کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس این بیانیه، تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا همچنین نتایج رایزنی‌ها و تفاهمات میان واشنگتن و تهران در چارچوب روند مذاکرات را که به پیشرفت در تفاهمات مطرح‌شده انجامیده است، بررسی کردند.

به گزارش ایسنا، دیوان امیری قطر افزود که رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرده است تفاهمات آمریکا و ایران با موافقت همه طرف‌ها و حمایت کشورهای برادر و دوست، از جمله قطر همراه بوده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که ترامپ بر تداوم تلاش‌ها برای تکمیل اقدامات نهایی، در آستانه اعلام ترتیبات مربوط به امضای توافق، تأکید کرده است.

همچنین امیر قطر از تلاش‌های معطوف به حل‌وفصل اختلافات از طریق گفت‌وگو و راهکارهای مسالمت‌آمیز استقبال کرده و بر حمایت کشورش از هر آنچه به تحکیم امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز تقویت صلح و همکاری در منطقه بینجامد، تأکید کرده است.

310310

کد مطلب 2232084

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین