به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ اعضای تیم ملی فوتبال انگلیس در بدو ورود به کانزاسسیتی برای برپایی کمپ تمرینی خود در طول برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶، با اتفاقی شوکهکننده روبرو شدند. بر اساس گزارشهای منتشر شده در رسانههایی همچون «بیبیسی اسپورت» و «ESPN»؛ تجهیرات این تیم از جمله کفش بازیکنان، تجهیزات تمرینی، تجهیزات کادر مربیگری، توپ و یونیفرمها از داخل خوردروی «ون» این تیم به سرقت رفته است. پلیس کانزاسسیتی دو نفر را در این خصوص دستگیر کرده و قرار است تحقیقات بیشتری در این خصوص صورت بگیرد.
به نقل از تسنیم، کمپ تمرینی سهشیر در کانزاسسیتی در ایالت میسوری واقع شده و شاگردان توماس توخل که در گروه L جام جهانی ۲۰۲۶ با کرواسی، غنا و پاناما همگروه هستند، ۲۷ خرداد در اولین بازی خود به مصاف کرواسی خواهند رفت.
پیش از این، در فاصله چهار روز مانده به آغاز جام جهانی ۲۰۲۶، یک حادثه تیراندازی در نزدیکی کمپ تمرینی تیم ملی فوتبال انگلیس در کانزاسسیتی هم رخ داده بود که در جریان آن ۹ نفر دچار جراحت شدند.
۲۵۷ ۲۵۱







نظر شما