کرملین: به زودی اوضاع اوکراین در خطوط مقدم فاجعه‌بار خواهد شد

کرملین در پی حمله پهپادی روز پنجشنبه اوکراین به مسکو که بی‌سابقه‌ترین حمله در عرض ۲ سال اخیر بوده اعلام کرد روسیه برای از بین بردن پیامدهای این حملات پهپادی تمامی اقدامات لازم را به کار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در نشستی خبری طی امروز (جمعه) ضمن اشاره به کارآمدی بالای سامانه های پدافند هوایی مسکو، گفت ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، به‌طور مستمر چندین نوبت در روز گزارش این حملات را دریافت می‌کند و نیروهای مسلح روسیه به حملات خود در خاک اوکراین ادامه خواهند داد.

به گزارش اسپوتنیک، پسکوف همچنین با اشاره به موضع مکرر پوتین مبنی بر آمادگی روسیه برای تماس با اروپا، تصریح کرد این مسکو نبوده که آغازگر قطع و به صفر رساندن روابط بوده است. او تفکر اروپایی‌ها مبنی بر لزوم برخورد با روسیه از موضع قدرت را اشتباه خواند و تأکید کرد اگر واقعاً نیروهایی در اروپا وجود داشته باشند که ضرورت گفت‌وگوی بدون پیش‌شرط با روسیه را درک کنند، مسکو آماده این تعامل خواهد بود.

وی افزود اروپا باید با واقعیت‌های میدانی، از جمله در مناقشه اوکراین، آشنا شود.

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از اظهاراتش وضعیت حکومت کی‌یِف را بسیار دشوار توصیف کرد و هشدار داد که به‌زودی اوضاع در خطوط مقدم جبهه برای طرف اوکراینی کاملاً فاجعه‌بار خواهد شد. او نتایج حملات نیروهای مسلح روسیه به تأسیسات نظامی و مجتمع‌های صنعتی اوکراین را «چشمگیر» خواند.

۲۱۹

کد مطلب 2235440

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین