عضو شورای اطلاع رسانی دولت: پیام مقام معظم رهبری پایان دعوا بود اما برخی آن را آغاز تفرقه کردند

طباطبایی عضو شورای اطلاع رسانی دولت با انتقاد از واکنش طیف رادیکال به پیام رهبری درباره تفاهم با آمریکا ، تاکید کرد: دوستان فقط یک جمله از این پیام را گرفتند و به "حسن نظر" و دلسوزی مقامات عالی کشور اعم از رئیس جمهور، رئیس مجلس و شورای عالی امنیت ملی که در متن پیام درج شده بود توجه نکردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمهدی طباطبایی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت با تاکید بر اینکه «خواهش دارم از نامه اخیر رهبری ابزار تفرقه نسازیم و هر کسی که این کار را می‌کند را محکوم کنیم و پای آن بایستیم‌» گفت: «فقط به یک جمله این پیام و"علی الاصول" توجه نکنیم».

به روایت ایسنا، وی با اشاره به اینکه «باقی متن را دوستان ضایع کردند» تاکید کرد: «رهبری عالیقدر به استیصال آمریکا تاکید کردند و یکی از مهم ترین نکات آن پیام تاکید بر "خرد جمعی" است.»

طباطبایی افزود: «این پیام پایان دعوا بوده است اما برخی دوستان آن را آغاز تفرقه کرده‌اند».

عضو شورای اطلاع رسانی دولت همچنین گفت: «دوستان فقط یک جمله از این پیام را گرفتند و به "حسن نظر" و دلسوزی مقامات عالی کشور اعم از رئیس جمهور، رئیس مجلس و شورای عالی امنیت ملی که در متن پیام درج شده بود توجه نکردند».

31216

کد مطلب 2236561

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

آخرین اخبار