شهردار نیویورک در مراسم عزاداری امام حسین (ع) + عکس / ممدانی: عدالت همواره ارزش جنگیدن دارد

شهردار مسلمان نیویورک با انتشار عکسی از خود در مراسم عزاداری امام‌ حسین (ع)، تصریح کرد که تعهد تزلزل‌ناپذیر امام حسین (ع)، یادآور آن است که عدالت همواره ارزش جنگیدن را دارد.

به گزارش خبرآنلاین، زهران ممدانی، شهردار نیویورک، با انتشار تصویری از خود در مراسم روضه امام حسین (ع)، تصریح کرد «عاشورا زمان یادآوری، فداکاری و تأمل است».وی در این پیام که به مناسبت عاشورا در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده است، نوشت «امروز، در دهمین روز محرم، تعهد تزلزل‌ناپذیر امام حسین (ع) به حقیقت و کرامت انسانی را به یاد می‌آوریم. میراث جاودانه او ارزش‌های پایدار ایمان، خدمت به یکدیگر، و این باور را که عدالت همواره ارزش جنگیدن دارد، به ما یادآوری می‌کند.»

به نوشته فارس وی سپس با یادآوری مبارزه امام حسین (ع) با ظلم و ستم، ادامه داد «قدرت شهر ما برگرفته از سنت‌های دینی گوناگونی است که آن را شکل می‌دهند و برگرفته از مبارزه مشترکمان علیه بی‌عدالتی و ستم است.»ممدانی در پایان با تأکید بر قراردادن راه امام حسین (ع) بعنوان سرلوحه در پیشبرد سیاست، ادامه داد «باشد که این ارزش‌ها را در مسیر ساختن شهری عادلانه‌تر برای تک‌تک نیویورکی‌ها، پیش ببریم.»

زهران ممدانی، شهردار دموکرات نیویورک، نخستین مسلمان و اولین آمریکایی آسیایی‌تبار است که به این مقام می‌رسد. او که اصلیتی هندی-اوگاندایی دارد، که با شعار حمایت از حقوق اقلیت‌ها، مهاجران و جنبش‌های عدالت‌خواهانه در آمریکا روی کار آمد.

شهردار نیویورک در مراسم عزاداری امام حسین (ع) + عکس / ممدانی: عدالت همواره ارزش جنگیدن داردشهردار نیویورک در مراسم عزاداری امام حسین (ع) + عکس / ممدانی: عدالت همواره ارزش جنگیدن دارد

۴۲/۴۲

کد مطلب 2238287

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • جانفدا IR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۵
    2 3
    همیشه میگفتن امریکا رو حسینیه میکنیم ....والا وبالا خواستن توانستن است.....اونوقت تویت بزنید تندرو ها در توهم هستن😂
  • عساکره IR ۲۰:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۵
    5 2
    خداحفظش کنه اجرش باامام حسین ع انشالله بحق امام حسین ع ازشهرداربه ریاست جمهوری برسه خداپشت وپناهش
    • ممدانی2 IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۶
      0 1
      رئیس جمهور امریکا باید تو خود امریکا بدنیا اومده باشه. ممدانی تو هند بدنیا اومده و نمیتونه رئیس جمهور بشه
  • احمد IR ۰۵:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۶
    0 1
    خرافات‌وبدعتها‌جان‌بشر‌دوپا‌را‌باتمام‌وجود‌تسخیر‌کرده
    • ر IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۶
      0 0
      ززرنکن امام حسین علیه السلام یک حقیقت همیشه زنده است
    • جاسم IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۶
      0 0
      منظورت از خرافات چیه؟ یعنی میلیارد مسلمان برای امام حسین عزا میگیرند خرافاتی هستند! تو یک نفر شوت نظرت برعکس میخوای تحمیل کنی! چقدر از خود راضی من تعجب میکنم امثال شما از کجا میان؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین